A AmudaKalkanCanga Picopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 Epic Games indirimlerinden aldığım Mafia 1 oyunu açılırken libcef.dll bulunamadı hatası veriyor. Çözüm bilen varsa söylesin, müteşekkür olurum.
Epic Games indirimlerinden aldığım Mafia 1 oyunu açılırken libcef.dll bulunamadı hatası veriyor. Çözüm bilen varsa söylesin, müteşekkür olurum.
Eros06 Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #2 Oyun dosyalarını doğrula yapın efenim. Artı 0 Eksi
KS KS A AmudaKalkanCanga Picopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #3 Eros06 dedi: Oyun dosyalarını doğrula yapın efenim. Genişletmek için tıkla... Epicden sağ tık yapınca doğrula seçeneği çıkmıyor. Artı 0 Eksi
Eros06 dedi: Oyun dosyalarını doğrula yapın efenim. Genişletmek için tıkla... Epicden sağ tık yapınca doğrula seçeneği çıkmıyor.
Eros06 Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #4 AmudaKalkanCanga dedi: Epicden sağ tık yapınca doğrula seçeneği çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ tık değilde onun belli bi sekmesi var ordan yapmanız gerekmekte. Artı 0 Eksi
AmudaKalkanCanga dedi: Epicden sağ tık yapınca doğrula seçeneği çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ tık değilde onun belli bi sekmesi var ordan yapmanız gerekmekte.
KS KS A AmudaKalkanCanga Picopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #5 Eros06 dedi: Hocam sağ tık değilde onun belli bi sekmesi var ordan yapmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Evet youtubedan buldumda ben hata yapıp epic gamesi c ye oyunları d ye kurmuşum o yüzden olmuyor. Direk oyunun launcherından açabildim ama. Sağol vaktini çaldım. Artı 0 Eksi
Eros06 dedi: Hocam sağ tık değilde onun belli bi sekmesi var ordan yapmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Evet youtubedan buldumda ben hata yapıp epic gamesi c ye oyunları d ye kurmuşum o yüzden olmuyor. Direk oyunun launcherından açabildim ama. Sağol vaktini çaldım.