Sürprizbozan Mafia 1 mi daha iyi 2 mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
14700hx
4070
32 GB RAM
1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Sizce Mafia 1 Definitive Edition mı daha iyi yoksa Mafia 2 Definitive Edition mı?
Benim fikrim, Mafia 1 çok daha güzel. Hikaye olarak çok güzel. Save sistemi güzel, grafikleri muazzam. Mafia 2'nin ise açık dünya mekanikleri ve araba kontrolü daha iyi. Ama hikaye olarak bir türlü bir yere varamayışımız, sürekli olarak git gel yaşamamız bana oyunu uzatmak için yapılmış gibime geldi. Ayrıca Mafia 2'nin sonu beni hiç tatmin etmedi. Ayrıca Mafia 2'de Tommy Angelo'yu öldürmemiz benim nazarımda eksi puan. Son olarak Tommy Angelo gibi bir adamı 2 çapulcuya tercih etmem.

Mafia 1'in Definitive sürümü çok daha güzel 2ye göre.2. oyunun Definitive sürümünde çok bir gelişmişlik göremedim.

Mafia 1 tam bir mafya oyunu. Mafia 2 ise gangster gibi takıldığımız bir oyun. Mafya olayını pek görmüyoruz, daha çok ayak işlerini yapıyoruz falan. O yüzden ilk oyunu daha çok seviyorum.

Şahsen Mafia 1 Klasik'i bile 2. oyuna göre daha çok seven biriyim. Tommy karakteri çok daha empati yapılabilir bir karakter, Vito biraz daha Hollywood'a kaçan bir tipleme.
Mafia 1 DE versiyonda da Tommy karakteri Hollywood'a kaçmış ama orjinal oyunda gerçekçi hissettiren ve sempatisi yüksek biriydi. Tabi dönüp kimse Mafia 1 oynamaz, kolay kolayda sabır göstermez. Bende ilk defa 2020 yılında oynamıştım doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…