Sürprizbozan Mafia 1 nasıl bitirilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
EV
Merhaba arkadaşlar, sanırım oyunun sonundayım Sam ile sanat evinde karşı karşıyayız ama 9 canla oraya gelebildim.

Ve Sam'i vurduktan sonra koridora kaçıyor ama daha göremeden ölüyorum sadece çifte namlulu ile bir defa vurabildim o da yetmedi.
Ne yapabilirm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, sanırım oyunun sonundayım sam ile sanat evinde karşı karşıyayız ama 9 canla oraya gelebildim.

Ve Sam'i vurduktan sonra koridora kaçıyor ama daha göremeden ölüyorum sadece çifte namlulu ile bir defa vurabildim o da yetmedi.
Ne yapabilirm?

Onu bilmiyorum ama bu oyunu oynadıktan sonra kesinlikle Mafia 2'yi oynamalısınız. Tomun yaşlılık hali var spoiler ve daha fazla bir şey vermeyeceğim. Sadece oyunu oynayın.

Artı -1 Eksi
Onu bilmiyorum ama bu oyunu oynadıktan sonra kesinlikle Mafia 2'yi oynamalısınız. Tomun yaşlılık hali var spoiler ve daha fazla bir şey vermeyeceğim. Sadece oyunu oynayın.

Oynayacağım çok güzel oyun. Ama bunu tam bitirmek istiyorum. Tabi biterse çünkü imkansız gibi duruyor.

Oynayacağım çok güzel oyun. Ama bunu tam bitirmek istiyorum. Tabii biterse çünkü imkansız gibi duruyor.

Hocam yapamıyorsanız oyunun bir önceki savesinden başlayın belki buga girmiştir. Yok hocam olmuyor diyorsanız hikayenin devamını YouTube'dan bakın nasıl geçiliyor diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı