endymion45 Femtopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 Hocalarım merhaba. 1 gün önce eski 2 GB'lik RAM'i olan bilgisayarıma Mafia 1 indirdim. Oyun sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum fakat araçlar ve evlerin bir kısmı gözünmez oluyor bunun nedenini bilen var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2025
Hocalarım merhaba. 1 gün önce eski 2 GB'lik RAM'i olan bilgisayarıma Mafia 1 indirdim. Oyun sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum fakat araçlar ve evlerin bir kısmı gözünmez oluyor bunun nedenini bilen var mıdır?
T tommy angelo x Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 223 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #2 Crack mi? Artı 0 Eksi
KS KS endymion45 Femtopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #3 tommy angelo x dedi: Crack mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Artı 0 Eksi
T tommy angelo x Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 223 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 Hocam PC eski olduğu içindir yüksek ihtimalle. Artı 0 Eksi
KS KS endymion45 Femtopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #5 tommy angelo x dedi: Hocam PC eski olduğu içindir yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağolun. endymion45 dedi: Anladım hocam Genişletmek için tıkla... tommy angelo x dedi: Hocam PC eski olduğu içindir yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hocam yok mudur bunun çözümü bu set up ekranından halledilemez mi? Dosya Ekleri setup.png 26,3 KB · Görüntüleme: 25 Son düzenleme: 29 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
tommy angelo x dedi: Hocam PC eski olduğu içindir yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağolun. endymion45 dedi: Anladım hocam Genişletmek için tıkla... tommy angelo x dedi: Hocam PC eski olduğu içindir yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hocam yok mudur bunun çözümü bu set up ekranından halledilemez mi?