Videoyu izleyip yorumlayabilir misiniz? Bana göre eskilerini yazıyorum.
-Vuruş hissiyatı neredeyse sıfır, sanki demir adam var karşımızda 4 mermi atana kadar rakibin sarsılmıyor bile.
-Remake'e özel bir animasyon göremedim, bütün Mafia 3 animasyonlarını kullanmışlar.
-Mafia 1 gibi zorluklar olmazsa olmaz, bu yazdığım eksi sayılmaz. Oyun çıktığında eğer hız yaparsan polisler peşine düşsün gibi bir tik ya da diyelim 11 mermi üzerinden 5 mermin var şarjör atınca bütün mermin gidiyor gibi bir tik olmazsa hiç zorluk olmaz ki zaten oyun Mafia 1'den çok kolay gözüküyor.
-Ağız animasyonları biraz garip geldi, sanırım masrafa girmemek için Mafia 1'in seslendirmelerini kullanmışlar.
-Hiç düşünmeden ateş edebiliyosunuz, yani mermi stresi gibi bir şey göremedim.
-Hem Mafia 1'de taksiciyken mafya işlerine girişiyoruz, Remake'de öyle sallıyor ki silahı sanki 40 yıllık mafya. Bide eline Thompson vermişler.
Bunlar hem benim hemde Mafia 1 Remake Türkçe videolarının altında gördüğüm düşünceler, sizde aşağıya eksilerini yazarsanız sevinirim. Hangar 13 bana göre yine batırmış, tabi oyunu çıkınca göreceğiz, bizlere yani Türkiye olarak bazı ünlü yayıncılara ve oyun tanıtımcılarına oyun anahtarı vermediler.
Son düzenleyen: Moderatör: