Mafia 1 Remake Nasıl Olmuş?

Tithisa

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izleyip yorumlayabilir misiniz? Bana göre eskilerini yazıyorum.

-Vuruş hissiyatı neredeyse sıfır, sanki demir adam var karşımızda 4 mermi atana kadar rakibin sarsılmıyor bile.
-Remake'e özel bir animasyon göremedim, bütün Mafia 3 animasyonlarını kullanmışlar.
-Mafia 1 gibi zorluklar olmazsa olmaz, bu yazdığım eksi sayılmaz. Oyun çıktığında eğer hız yaparsan polisler peşine düşsün gibi bir tik ya da diyelim 11 mermi üzerinden 5 mermin var şarjör atınca bütün mermin gidiyor gibi bir tik olmazsa hiç zorluk olmaz ki zaten oyun Mafia 1'den çok kolay gözüküyor.
-Ağız animasyonları biraz garip geldi, sanırım masrafa girmemek için Mafia 1'in seslendirmelerini kullanmışlar.
-Hiç düşünmeden ateş edebiliyosunuz, yani mermi stresi gibi bir şey göremedim.
-Hem Mafia 1'de taksiciyken mafya işlerine girişiyoruz, Remake'de öyle sallıyor ki silahı sanki 40 yıllık mafya. Bide eline Thompson vermişler.

Bunlar hem benim hemde Mafia 1 Remake Türkçe videolarının altında gördüğüm düşünceler, sizde aşağıya eksilerini yazarsanız sevinirim. Hangar 13 bana göre yine batırmış, tabi oyunu çıkınca göreceğiz, bizlere yani Türkiye olarak bazı ünlü yayıncılara ve oyun tanıtımcılarına oyun anahtarı vermediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu oyunun bir kesim tarafından sevilecek, bir kesim tarafından sevilmeyen; "ortalama" sözcüğünün karşılığı bir oyun olacak gibi hissediyorum. Mafia 3 derecesinde olacağını düşünmüyorum.

Umarım yanılırım da oyun ortalama değil, bir efsane olur. Ya da yanılırım, oyun Mafia 3 faciası gibi bir şey olur ki umarım bu seçenek gerçekleşmez.

Ben bu oyunun bir kesim tarafından sevilecek, bir kesim tarafından sevilmeyen; "ortalama" sözcüğünün karşılığı bir oyun olacak gibi hissediyorum. Mafia 3 derecesinde olacağını düşünmüyorum.

Umarım yanılırım da oyun ortalama değil, bir efsane olur. Ya da yanılırım, oyun Mafia 3 faciası gibi bir şey olur ki umarım bu seçenek gerçekleşmez.

Mafia 1 kadar tat vermeyecek diyorlar, benim oynayacağım bir oyun değil ve hikayeye de uymuyor oynanış tarzı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izleyip yorumlayabilir misiniz? Bana göre eskilerini yazıyorum.

-Vuruş hissiyatı neredeyse sıfır, sanki demir adam var karşımızda 4 mermi atana kadar rakibin sarsılmıyor bile.
-Remake'e özel bir animasyon göremedim, bütün Mafia 3 animasyonlarını kullanmışlar.
-Mafia 1 gibi zorluklar olmazsa olmaz, bu yazdığım eksi sayılmaz. Oyun çıktığında eğer hız yaparsan polisler peşine düşsün gibi bir tik ya da diyelim 11 mermi üzerinden 5 mermin var şarjör atınca bütün mermin gidiyor gibi bir tik olmazsa hiç zorluk olmaz ki zaten oyun Mafia 1'den çok kolay gözüküyor.
-Ağız animasyonları biraz garip geldi, sanırım masrafa girmemek için Mafia 1'in seslendirmelerini kullanmışlar.
-Hem Mafia 1'de taksiciyken mafya işlerine girişiyoruz, Remake'de öyle sallıyor ki silahı sanki 40 yıllık mafya. Bir de eline thompson vermişler.

Bunlar hem benim hem de Mafia 1 remake Türkçe videolarının altında gördüğüm düşünceler, sizde aşağıya eksilerini yazarsanız sevinirim. Hangar 13 bana göre yine batırmış, tabii oyunu çıkınca göreceğiz, bizlere yani Türkiye olarak bazı ünlü yayıncılara ve oyun tanıtımcılarına oyun anahtarı vermediler.

Oyunda taksiciyiz ama 10 yillik asker gibi vuruyor orjinalde böyle değildi ama kötü diyemeyiz güzel ozelliler var oyunda.

Zaten siz güzel şekilde yorumlamışsınız bence oyun Mafia 1 oynamamış yani zamanına göre oynamamış kişiler tarafından sevilecek ama Mafia 1'i zamanında oynamış kişiler tarafından da kolay kaçacak oyun bakınca güzel gözüküyor ama.

Tommy bir taksi şöförü olduğu için silahı iyi kullanamıyor, tam vuramıyor. Bazı kurşunlar ıska geçiyormuş. O yüzden olmalı.

Bunlar benim görüşümdür.
Ben Mafia 1 oynamadım (aynı senin gibi) fakat Mafia: Definitive Edition'ı acayip bekliyorum. Çünkü Mafia II ve Mafia III tadı damağımda kalmıştı ve o kanser oynanışla Mafia I'i oynayamazdım. Mafia III'ün oynanış açısından ben çok beğeniyorum. Mafia I'in da hikayesi güzel diyorlar. (Çıkınca göreceğiz.) birleşince de gayet eğlenebileceğim bir oyun çıkacak. Sen Full eksilerini saymışsın. Kötülemeye çalışmışsın bence. Artılarını da saysan daha iyi olabilirdi.

Mafia III'te taramalı silahlar için tam hatırlamıyorum fakat tabanca ile vurduğunda adam neresinden vurulduysa ona göre bir tepki veriyordu hatta ölmeye yakınken adam yerde kıvranıyordu. Buna katılamadım ben.

Direkt Mafia III'teki şeyleri alıp koymuşlar. Ben de direkt sıfırdan bir yapım olmasını isterdim dediğine katılabiliyorum.

Bu dediğin zorluklar ayrı bir zorluk olarak koyulacak o yüzden dediğin şey saçma. Direkt normal oyuna koysan yeni oyuncular bu oyunu oynamak istemez.

What? Alakası bile yok bunu nereden görüp yazdınız anlamadım. Tüm seslendirmeler yeniden yapıldı. Bu kadar da olmayalım abi sırf kötülemek için. Ağız animasyonuna gelirsek katılmıyorum ben gayet beğendim.

-Hem Mafia 1'de taksiciyken mafya işlerine girişiyoruz, Remake'de öyle sallıyor ki silahı sanki 40 yıllık mafya. Bir de eline thompson vermişler.
Mafia III'teki çatışmayı direkt koymuşlar. Buna ben de katılıyorum. Lincoln clay asker olduğu için Mafia III'teki ateş etme mantıklı fakat bu oyunda taksiciyiz. Bunu oyuna nasıl yedirecekler bilmiyorum. Bu konuda katılıyorum.

Bir de daha oyun çıkmadı. Lütfen oyun çıkınca da oynayarak kötülüklerini ve iyiliklerini sayalım. Sırf kötülemek veya sırf iyi göstermek için yazsak ohooo ne anlamı kaldı oyunların. Takım gibi taraf tutmayı çok severiz. Bazı şeyler zamanında güzel.

Yorumuna katılıyorum. Vuruş hissi sıfır, oyundaki diğer her şey mükemmel bile olsa sırf bu yüzden oynamam. Azıcık gerçekçilik lütfen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı