kenan0160 Centipat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #1 Mafia remake Save yeri nerede? İnternette bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2021
MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.194 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #2 kenan0160 dedi: Mafia remake Save yeri nerede? İnternette bulamadım. Genişletmek için tıkla... Belgeler kısmına göz atar mısınız? Mümkünse ekran görüntüsü atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
kenan0160 dedi: Mafia remake Save yeri nerede? İnternette bulamadım. Genişletmek için tıkla... Belgeler kısmına göz atar mısınız? Mümkünse ekran görüntüsü atabilir misiniz?
KS KS kenan0160 Centipat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #3 MetinMumcu dedi: Belgeler kısmına göz atar mısınız? Mümkünse ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunu daha yüklemedim sadece oynadığım zaman kayıt alabileyim die teşekkürler. Artı 0 Eksi
MetinMumcu dedi: Belgeler kısmına göz atar mısınız? Mümkünse ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunu daha yüklemedim sadece oynadığım zaman kayıt alabileyim die teşekkürler.
MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.194 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #4 kenan0160 dedi: Oyunu daha yüklemedim sadece oynadığım zaman kayıt alabileyim die teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dediğim oyun kurulduğu ve açıldığı zaman belgeler kısmına firmanın veya oyunun ismiyle dosya oluşur. Artı 0 Eksi
kenan0160 dedi: Oyunu daha yüklemedim sadece oynadığım zaman kayıt alabileyim die teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dediğim oyun kurulduğu ve açıldığı zaman belgeler kısmına firmanın veya oyunun ismiyle dosya oluşur.