B batusss Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #1 Mafia 1 Steam Türkçe yama arıyorum bir türlü bulamadım bilen varsa atabilir mi link? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2022
KIWIX Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #2 Mafia 1 Türkçe Yama(Steam Uyumlu) - TeknoTipi @Awhlind hocamız atmış eski bir konuda, saygılar hocam.
Mafia 1 Türkçe Yama(Steam Uyumlu) - TeknoTipi @Awhlind hocamız atmış eski bir konuda, saygılar hocam.
B batusss Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #3 KIWIX dedi: Mafia 1 Türkçe Yama(Steam Uyumlu) - TeknoTipi @Awhlind hocamız atmış eski bir konuda, saygılar hocam. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam denemiştim zaten Steam oyunun dosyalarını değiştirmiş ondan dolayı olmuyor herhalde. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2022
KIWIX dedi: Mafia 1 Türkçe Yama(Steam Uyumlu) - TeknoTipi @Awhlind hocamız atmış eski bir konuda, saygılar hocam. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam denemiştim zaten Steam oyunun dosyalarını değiştirmiş ondan dolayı olmuyor herhalde.
KIWIX Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #4 batusss dedi: Olmuyor hocam denemiştim zaten Steam oyunun dosyalarını değiştirmiş ondan dolayı olmuyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Dünyada kullanılan en çok 5 dilin içindeyken oyunlara Türkçe yama eklememelerine anlam veremiyorum. Direkt crack olarak indirseniz yamalı olarak gelse de uğraşmasanız, daha önce bir İngilizce şekilde Mafia 1 oynamaya çalıştım da tam bir zulüm.
batusss dedi: Olmuyor hocam denemiştim zaten Steam oyunun dosyalarını değiştirmiş ondan dolayı olmuyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Dünyada kullanılan en çok 5 dilin içindeyken oyunlara Türkçe yama eklememelerine anlam veremiyorum. Direkt crack olarak indirseniz yamalı olarak gelse de uğraşmasanız, daha önce bir İngilizce şekilde Mafia 1 oynamaya çalıştım da tam bir zulüm.