atadam4 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 361 5 Eylül 2022 #1 Mafia 1 için NOBK bir dublaj yaptığını söylemişti galiba. Eğer yapılmışsa link alabilir miyim?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 atadam4 dedi: Mafia 1 için nobk bir dublaj yaptığını söylemişti galiba. Eğer yapılmışsa link alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dostum dalga mı geçiyorsun? Adamlar dalga geçmek için kendileri alt yazıyı okuyorlar sen de buna inanmışsın.
atadam4 dedi: Mafia 1 için nobk bir dublaj yaptığını söylemişti galiba. Eğer yapılmışsa link alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dostum dalga mı geçiyorsun? Adamlar dalga geçmek için kendileri alt yazıyı okuyorlar sen de buna inanmışsın.
atadam4 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 361 5 Eylül 2022 #3 TimoLoX dedi: Dostum dalga mı geçiyorsun? Adamlar dalga geçmek için kendileri alt yazıyı okuyorlar sen de buna inanmışsın. Genişletmek için tıkla... Dalga amaçlı da olsa bir yama yapıyorlar zannediyordum ben. Geçenlerde böyle bir tweet de atmıştı Görkem. Taklaya geldik yine. Ben 5 aydır bu dublajı bekliyordum .
TimoLoX dedi: Dostum dalga mı geçiyorsun? Adamlar dalga geçmek için kendileri alt yazıyı okuyorlar sen de buna inanmışsın. Genişletmek için tıkla... Dalga amaçlı da olsa bir yama yapıyorlar zannediyordum ben. Geçenlerde böyle bir tweet de atmıştı Görkem. Taklaya geldik yine. Ben 5 aydır bu dublajı bekliyordum .
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 26 Nisan 2023 #4 atadam4 dedi: Mafia 1 için NOBK bir dublaj yaptığını söylemişti galiba. Eğer yapılmışsa link alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yeni bölüme geçerken çoğu dublajcının banlanması sonucu iptal edildi. 282742 dedi: Yeni bölüme geçerken çoğu dublajcının banlanması sonucu iptal edildi. Genişletmek için tıkla... ve hepsi haklı banlardı. Son düzenleme: 26 Nisan 2023
atadam4 dedi: Mafia 1 için NOBK bir dublaj yaptığını söylemişti galiba. Eğer yapılmışsa link alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yeni bölüme geçerken çoğu dublajcının banlanması sonucu iptal edildi. 282742 dedi: Yeni bölüme geçerken çoğu dublajcının banlanması sonucu iptal edildi. Genişletmek için tıkla... ve hepsi haklı banlardı.