Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar Mafia 1 oynuyordum ne yapacağımı artık anlamadım. Güvenilir bir Türkçe yama varsa önerin yoksa video izleyerek hikayesine bakacağım.
Arkadaşlar Mafia 1 oynuyordum ne yapacağımı artık anlamadım. Güvenilir bir Türkçe yama varsa önerin yoksa video izleyerek hikayesine bakacağım.
HellForce_X Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #2 Alf0nz0 dedi: Arkadaşlar Mafia 1 oynuyordum ne yapacağımı artık anlamadım. Güvenilir bir Türkçe yama varsa önerin yoksa video izleyerek hikayesine bakacağım. Genişletmek için tıkla... Definitive Edition mu?
Alf0nz0 dedi: Arkadaşlar Mafia 1 oynuyordum ne yapacağımı artık anlamadım. Güvenilir bir Türkçe yama varsa önerin yoksa video izleyerek hikayesine bakacağım. Genişletmek için tıkla... Definitive Edition mu?
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #3 HellForce_X dedi: Definitive Edition mu? Genişletmek için tıkla... Öyle bir PC bizde ne arar normal hali.
HellForce_X dedi: Definitive Edition mu? Genişletmek için tıkla... Öyle bir PC bizde ne arar normal hali.
468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #4 Bu linkteki yamayı kendim daha geçenlerde uyguladım çalışıyor sorunsuz.
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #5 468409 dedi: Bu linkteki yamayı kendim daha geçenlerde uyguladım çalışıyor sorunsuz. Genişletmek için tıkla... Çalışması önemli değil güvenilir mi?
468409 dedi: Bu linkteki yamayı kendim daha geçenlerde uyguladım çalışıyor sorunsuz. Genişletmek için tıkla... Çalışması önemli değil güvenilir mi?
468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #6 Alf0nz0 dedi: Çalışması önemli değil güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet, virüssüz güvenli.
HellForce_X Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #7 Alf0nz0 dedi: Öyle bir PC bizde ne arar normal hali. Genişletmek için tıkla... Ben sizin PC'nizi nereden bilebilirim Buradan indirebilirsin Mafia Türkçe Yama | Turkce-yama.com
Alf0nz0 dedi: Öyle bir PC bizde ne arar normal hali. Genişletmek için tıkla... Ben sizin PC'nizi nereden bilebilirim Buradan indirebilirsin Mafia Türkçe Yama | Turkce-yama.com
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.926 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 11 Eylül 2022 #8 HellForce_X dedi: Ben sizin PC'nizi nereden bilebilirim Buradan indirebilirsin Mafia Türkçe Yama | Turkce-yama.com Genişletmek için tıkla... O yamada Kurtlar Vadisi modu var. 468409 dedi: Bu linkteki yamayı kendim daha geçenlerde uyguladım çalışıyor sorunsuz. Genişletmek için tıkla... Bu yamada da Kurtlar Vadisi modu var. Mafia - Turkish Translation (Türkçe Yama) v2.3 file Turkish translation for Mafia: The City of Lost Heaven (Mafia: The City of Lost Heaven için Türkçe Çeviri ve Ekstralar) www.moddb.com En güncel yama budur. İçinde de Kurtlar Vadisi modu yok.
HellForce_X dedi: Ben sizin PC'nizi nereden bilebilirim Buradan indirebilirsin Mafia Türkçe Yama | Turkce-yama.com Genişletmek için tıkla... O yamada Kurtlar Vadisi modu var. 468409 dedi: Bu linkteki yamayı kendim daha geçenlerde uyguladım çalışıyor sorunsuz. Genişletmek için tıkla... Bu yamada da Kurtlar Vadisi modu var. Mafia - Turkish Translation (Türkçe Yama) v2.3 file Turkish translation for Mafia: The City of Lost Heaven (Mafia: The City of Lost Heaven için Türkçe Çeviri ve Ekstralar) www.moddb.com En güncel yama budur. İçinde de Kurtlar Vadisi modu yok.