UURKG Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #1 Merhaba, Mafia 1 oynamak istiyorum ama Türkçe yamasını bulamadım, güvenilir bir siteden Mafia 1 Türkçe yama atar mısınız? (orijinal Mafia 1, Definitive Edition değil)
Merhaba, Mafia 1 oynamak istiyorum ama Türkçe yamasını bulamadım, güvenilir bir siteden Mafia 1 Türkçe yama atar mısınız? (orijinal Mafia 1, Definitive Edition değil)
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #2 UURKG dedi: Merhaba, Mafia 1 oynamak istiyorum ama Türkçe yamasını bulamadım, güvenilir bir siteden Mafia 1 Türkçe yama atar mısınız? (orijinal Mafia 1, Definitive Edition değil) Genişletmek için tıkla... Mafia 1 Türkçe Yama(Steam Uyumlu) - TeknoTipi Mafia 1 oyunu içi altyazı ve menüleri Türkçe hale getirmenizi sağlayan kurulum dosyalarını içermekte www.teknotipi.com Buradan kurabilirsiniz. Steam uyumludur.
UURKG dedi: Merhaba, Mafia 1 oynamak istiyorum ama Türkçe yamasını bulamadım, güvenilir bir siteden Mafia 1 Türkçe yama atar mısınız? (orijinal Mafia 1, Definitive Edition değil) Genişletmek için tıkla... Mafia 1 Türkçe Yama(Steam Uyumlu) - TeknoTipi Mafia 1 oyunu içi altyazı ve menüleri Türkçe hale getirmenizi sağlayan kurulum dosyalarını içermekte www.teknotipi.com Buradan kurabilirsiniz. Steam uyumludur.
UURKG Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #3 ULSDRTR dedi: Mafia 1 Türkçe Yama(Steam Uyumlu) - TeknoTipi Mafia 1 oyunu içi altyazı ve menüleri Türkçe hale getirmenizi sağlayan kurulum dosyalarını içermekte www.teknotipi.com Buradan kurabilirsiniz. Steam uyumludur. Genişletmek için tıkla... Buraya baktım ama güvenilir midir tam emin olamadım. Güvenilir mi?
ULSDRTR dedi: Mafia 1 Türkçe Yama(Steam Uyumlu) - TeknoTipi Mafia 1 oyunu içi altyazı ve menüleri Türkçe hale getirmenizi sağlayan kurulum dosyalarını içermekte www.teknotipi.com Buradan kurabilirsiniz. Steam uyumludur. Genişletmek için tıkla... Buraya baktım ama güvenilir midir tam emin olamadım. Güvenilir mi?
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #4 UURKG dedi: Buraya baktım ama güvenilir midir tam emin olamadım. Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam, 3-4 kez indirdim buradan. Güvenilirdir.
UURKG dedi: Buraya baktım ama güvenilir midir tam emin olamadım. Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam, 3-4 kez indirdim buradan. Güvenilirdir.
UURKG Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #5 ULSDRTR dedi: Hocam, 3-4 kez indirdim buradan. Güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Çalışmadı hocam, hâlâ İngilizce oyun.
ULSDRTR dedi: Hocam, 3-4 kez indirdim buradan. Güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Çalışmadı hocam, hâlâ İngilizce oyun.
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #6 UURKG dedi: Çalışmadı hocam, hâlâ İngilizce oyun. Genişletmek için tıkla... Dosya değişikliğine onay verin, tekrar kurun.
UURKG dedi: Çalışmadı hocam, hâlâ İngilizce oyun. Genişletmek için tıkla... Dosya değişikliğine onay verin, tekrar kurun.
UURKG Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #7 ULSDRTR dedi: Dosya değişikliğine onay verin, tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey sormadı, direk oyunun dosya konumunu girdim indirmeyi başlattırdım 2 saniye sonrasında kapandı, ve olmuştur herhalde diye düşünüp oyuna girdim ama oyun hâlâ ingilizceydi.
ULSDRTR dedi: Dosya değişikliğine onay verin, tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey sormadı, direk oyunun dosya konumunu girdim indirmeyi başlattırdım 2 saniye sonrasında kapandı, ve olmuştur herhalde diye düşünüp oyuna girdim ama oyun hâlâ ingilizceydi.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 30 Kasım 2023 #8 Yama TR’de yok mu? Birde oradan dene, ben yamaları oradan kuruyorum genelde.
UURKG Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #9 Keremmss dedi: Yama TR'de yok mu? Bir de oradan dene, ben yamaları oradan kuruyorum genelde. Genişletmek için tıkla... Yok o sitede.
Keremmss dedi: Yama TR'de yok mu? Bir de oradan dene, ben yamaları oradan kuruyorum genelde. Genişletmek için tıkla... Yok o sitede.
6 668214 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.294 Çözümler 5 30 Kasım 2023 #10 Mafia Türkçe Yama | Turkce-yama.com Denemedim ama site güvenli.