hzeay0 Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #1 Mafia 1 için Türkçe yama arıyorum fakat genelde hep kurtlar vadisi gibi şeyler var. Dümdüz sadece çeviri olan ve virüssüz Türkçe yama önerir misiniz?
Mafia 1 için Türkçe yama arıyorum fakat genelde hep kurtlar vadisi gibi şeyler var. Dümdüz sadece çeviri olan ve virüssüz Türkçe yama önerir misiniz?
mert sev Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #2 Mafia Türkçe Yama | Turkce-yama.com Mafia 1 için gameportaltr tarafından hazırlanmış Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz. turkce-yama.com Bunu kullan ben Türkçe yamaları buradan alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2022
Mafia Türkçe Yama | Turkce-yama.com Mafia 1 için gameportaltr tarafından hazırlanmış Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz. turkce-yama.com Bunu kullan ben Türkçe yamaları buradan alıyorum.
Milesupsher23 Centipat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #3 Google'a Mafia 1 Türkçe yama yazarsanız zaten düz Türkçe yamalar çıkıyor hiç uğraşmanıza gerek yok.
hzeay0 Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #4 mert sev dedi: Mafia Türkçe Yama | Turkce-yama.com Mafia 1 için gameportaltr tarafından hazırlanmış Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz. turkce-yama.com Bunu kullan ben Türkçe yamaları buradan alıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
mert sev dedi: Mafia Türkçe Yama | Turkce-yama.com Mafia 1 için gameportaltr tarafından hazırlanmış Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz. turkce-yama.com Bunu kullan ben Türkçe yamaları buradan alıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
mert sev Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #5 hzeay0 dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlersen
6 663803 Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 748 Çözümler 12 7 Mayıs 2022 #6 Mafia: The City of Lost Heaven - Türkçe Yama (Yeni) | DonanımHaber Forum MAFIA: THE CITY OF LOST HEAVEN - TÜRKÇE YAMA (%100) TANITIM VİDEOSU ÖZELLİKLERİ Oyun içi tüm metinler çevrilmiştir. Eski çevirilerle bir ala forum.donanimhaber.com
Mafia: The City of Lost Heaven - Türkçe Yama (Yeni) | DonanımHaber Forum MAFIA: THE CITY OF LOST HEAVEN - TÜRKÇE YAMA (%100) TANITIM VİDEOSU ÖZELLİKLERİ Oyun içi tüm metinler çevrilmiştir. Eski çevirilerle bir ala forum.donanimhaber.com
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 7 Mayıs 2022 #7 Mafia Türkçe Yama | Turkce-yama.com Mafia 1 için gameportaltr tarafından hazırlanmış Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz. turkce-yama.com Ben bu siteden indiriyorum manhunt Türkçe yaması indirdim sıkıntı çıkmadı.
Mafia Türkçe Yama | Turkce-yama.com Mafia 1 için gameportaltr tarafından hazırlanmış Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz. turkce-yama.com Ben bu siteden indiriyorum manhunt Türkçe yaması indirdim sıkıntı çıkmadı.
hzeay0 Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #8 mert sev dedi: Çözüm olarak işaretlersen Genişletmek için tıkla... Soru olarak konuyu başlatmadığım için işaretleyemiyorum üzgünüm.
mert sev dedi: Çözüm olarak işaretlersen Genişletmek için tıkla... Soru olarak konuyu başlatmadığım için işaretleyemiyorum üzgünüm.
6 663803 Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 748 Çözümler 12 7 Mayıs 2022 #9 mert sev dedi: Mafia Türkçe Yama | Turkce-yama.com Mafia 1 için gameportaltr tarafından hazırlanmış Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz. turkce-yama.com Bunu kullan ben Türkçe yamaları buradan alıyorum. Genişletmek için tıkla... 293735 dedi: Mafia Türkçe Yama | Turkce-yama.com Mafia 1 için gameportaltr tarafından hazırlanmış Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz. turkce-yama.com Ben bu siteden indiriyorum manhunt Türkçe yaması indirdim sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Bu eski Türkçe yama. Donanım Haber'dekini tercih edin. Ayrıca bu yama ile beraber oyunu güzelleştiren ve düzelten modları da veriyor yama yapımcısı beraberinde.
mert sev dedi: Mafia Türkçe Yama | Turkce-yama.com Mafia 1 için gameportaltr tarafından hazırlanmış Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz. turkce-yama.com Bunu kullan ben Türkçe yamaları buradan alıyorum. Genişletmek için tıkla... 293735 dedi: Mafia Türkçe Yama | Turkce-yama.com Mafia 1 için gameportaltr tarafından hazırlanmış Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz. turkce-yama.com Ben bu siteden indiriyorum manhunt Türkçe yaması indirdim sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Bu eski Türkçe yama. Donanım Haber'dekini tercih edin. Ayrıca bu yama ile beraber oyunu güzelleştiren ve düzelten modları da veriyor yama yapımcısı beraberinde.