Mafia 2 alınır mı?

489483

Hectopat
Başlıkta gördüğünüzde sanki oyunu almamış biri soruyor gibi düşünebilirsiniz ben daha önce Mafia serisine girmedim o yüzden classic Mafia 2 nasıl bilmiyorum, 2 ay kadar önce Mafia 2 ve 3 de aldım Epic Games üzerinden her biri 16 TL'ye ancak 2.oyunun classic versiyonu daha iyi diyorlar zaten 3. oyunun diğerlerine göre çok daha kötü olduğunu biliyorum ama ben bir oyun serisine başladıysam tüm serilerini almayı ve bitirmeyi isterim. Mafia 2 Steam'de 30 TL olmuş bir daha Steam'den almalı mıyım?

Başlıkta gördüğünüzde sanki oyunu almamış biri soruyor gibi düşünebilirsiniz ben daha önce Mafia serisine girmedim o yüzden classic Mafia 2 nasıl bilmiyorum, 2 ay kadar önce Mafia 2 ve 3 de aldım Epic Games üzerinden her biri 16 TL'ye ancak 2.oyunun classic versiyonu daha iyi diyorlar zaten 3. oyunun diğerlerine göre çok daha kötü olduğunu biliyorum ama ben bir oyun serisine başladıysam tüm serilerini almayı ve bitirmeyi isterim. Mafia 2 Steam'de 30 TL olmuş bir daha Steam'den alınır mı?

Düşünme bile alma sebebleri saymaktan yoruldum ama kesin olarak al.

Asla hocam. Definitive versiyonu daha iyi.

Başlıkta gördüğünüzde sanki oyunu almamış biri soruyor gibi düşünebilirsiniz ben daha önce Mafia serisine girmedim o yüzden classic Mafia 2 nasıl bilmiyorum, 2 ay kadar önce Mafia 2 ve 3 de aldım Epic Games üzerinden her biri 16 TL'ye ancak 2.oyunun classic versiyonu daha iyi diyorlar zaten 3. oyunun diğerlerine göre çok daha kötü olduğunu biliyorum ama ben bir oyun serisine başladıysam tüm serilerini almayı ve bitirmeyi isterim. Mafia 2 Steam'de 30 TL olmuş bir daha Steam'den almalı mıyım?
Alınır.

DE. ile Classic arasındaki benim gördüğüm tek kusur DE. 40GB olması, onun dışında bir tık iyileştirilmiş grafiklerde oynamak daha keyifli diyebilirim. Epic'de sahip olmana rağmen Steam kütüphanenede DE. ve Classic versiyonu ekleyebilirsin, 30TL iyi bir fiyat.

De. İle classic arasındaki benim gördüğüm tek kusur de. 40GB olması, onun dışında bir tık iyileştirilmiş grafiklerde oynamak daha keyifli diyebilirim. Epic'de sahip olmana rağmen Steam kütüphanenede de. Ve classic versiyonu ekleyebilirsin, 30TL iyi bir fiyat.

GB önemli değil nasıl olsa bitirince sileceğim ama bir oyunun D.E versiyonu daha ucuza almışken bir de üstüne classic verisyonu iki katına almak mantıksız geliyor internette gördüğüm D.E çok kötü güzelim hikayeyi çöp etmişler classic daha iyi gibi cümleler beni bu konuyu açmaya itti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı