kaisra Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #1 Steam'da ikisi beraber satılıyor. Ben ya Classic'i ya da Definitive Edition'u ayrı şekilde alamaz mıyım?
Steam'da ikisi beraber satılıyor. Ben ya Classic'i ya da Definitive Edition'u ayrı şekilde alamaz mıyım?
hzeay0 Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #2 kaisra dedi: Steam'da ikisi beraber satılıyor. Ben ya Classic'i ya da Definitive Edition'u ayrı şekilde alamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır Classic'in tekli satışını kaldırmışlar. Definitive Edition alırsanız oynayabilirsiniz Classic versiyonunu.
kaisra dedi: Steam'da ikisi beraber satılıyor. Ben ya Classic'i ya da Definitive Edition'u ayrı şekilde alamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır Classic'in tekli satışını kaldırmışlar. Definitive Edition alırsanız oynayabilirsiniz Classic versiyonunu.
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #3 kaisra dedi: Steam'da ikisi beraber satılıyor. Ben ya Classic'i ya da Definitive Edition'u ayrı şekilde alamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Maalesef ayrı ayrı alınamaz Steam'den kaldırırldı.
kaisra dedi: Steam'da ikisi beraber satılıyor. Ben ya Classic'i ya da Definitive Edition'u ayrı şekilde alamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Maalesef ayrı ayrı alınamaz Steam'den kaldırırldı.