Sürprizbozan Mafia 2 DE ve Mafia 3 DE Mafia DE'nin devamı mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fruko Gazoz

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Bayburt
Hikaye olarak 2 ve 3 birin devamı mı? Sanırım 2"deki ana karakterler Tommy'i oyun sonunda öldürenler. Hikayede bağlantı var mı yoksa sadece ad mı aynı? Yine salieri ailesinde mi bu adamlar? 1'i hikaye olarak çok beğenmiştim ama 1'i bitirmeden önce 2 ve 3'te de Tommy'i oynayacağımız düşünüyordum, aklımdaki senaryo oyun bitince ilk oyun norman ile konuşmamızdan ibaretken ikinci oyunda konuşmadan sonrasını canlandırmaktı. Uzun yıllar son görevden sonra bir ara sahne olarak geçip oyun Tommy'nin vurulmasıyla bitince hevesim kırıldı biraz açıkçası :D 2 ve 3 de oynamaya değer mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil. 1'deki karakterimiz Tommy Angelo'a 2'de gönderme var. 1'in son sahnesi için. 3'de ise 2'nin ana karakteri ile işbirliğine girebiliyoruz. Sürprizbozan var buraya yazıyorum istersen Vito Scaletta'yı öldürebiliyorsun. Joe Barbaro ise Galante'nin şoförü oluyor.

Hocam soruyu sor geç. Oynamayanlar için niye spoiler veriyorsun?
"Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz."

Hikaye olarak 2 ve 3 birin devamı mı? Sanırım 2"deki ana karakterler Tommy'i oyun sonunda öldürenler. Hikayede bağlantı var mı yoksa sadece ad mı aynı? Yine salieri ailesinde mi bu adamlar? 1'i hikaye olarak çok beğenmiştim ama 1'i bitirmeden önce 2 ve 3'te de Tommy'i oynayacağımız düşünüyordum, aklımdaki senaryo oyun bitince ilk oyun norman ile konuşmamızdan ibaretken ikinci oyunda konuşmadan sonrasını canlandırmaktı. Uzun yıllar son görevden sonra bir ara sahne olarak geçip oyun Tommy'nin vurulmasıyla bitince hevesim kırıldı biraz açıkçası :D 2 ve 3 de oynamaya değer mi sizce?

Hocam salieri tutuklandı o ekibi polisler yok etti. Bu arada 2 oynamaya değer 3 değmez. Bunu belirtmeyi unutmuşm. 2 cidden sizi sarar. Spoiler için üzgünüm keşke oyunu bitirseydiniz öyle tartışsaydık. 2 sizi ciddi anlamda sarar. 1'deki keyifi veriyor.

Hocam salieri tutuklandı o ekibi polisler yok etti. Bu arada 2 oynamaya değer 3 değmez. Bunu belirtmeyi unutmuşm. 2 cidden sizi sarar. Spoiler için üzgünüm keşke oyunu bitirseydiniz öyle tartışsaydık. 2 sizi ciddi anlamda sarar. 1'deki keyifi veriyor.
Spoiler için sıkıntı yok hocam :D Henüz 2'ye başlamadım ve karakterleri hikayeyi vs. Bilmiyorum öğrenmek pek etki yaratmadı o yüzden.
Salieri'nin tutuklandığını evet gördüm ancak Vito tommy'i salieri'nin selamı var diyerek öldürüyor. Ben de salieri suç ailesinin etkisinin hala dışarıda devam ettiğini düşündüm.
1'deki karakterler bana aşırı ikonik gelmişti ve sevmiştim oyun bitince bir boşluğa düştüm 😶.
Not: Vito'yu öldürmek 2'de bir seçenek olacaksa kesinlikle öldüreceğim :D Ana karakter olarak Tommy kadar ısınacağımı sanmıyorum.

2 oynanır ama 3 boş oyun.

3'ün aksiyonu, araç kullanımı falan baya keyifli gelmişti bana. Serideki diğer oyunlardan farklı olarak hikayeye çok önem vermedikleri için tepki çekmesi normal ama adı MAFIA yerine X bir oyun olsa harcanan potansiyel falan denirdi. Çünkü oynanışı cidden keyifli. Sadece ana hikaye gidersen bayabilir ama arada DLC görevlerini yapınca baya zevkli hale dönüyor. Ben 30 saatte oynayıp bitirdim her şeyini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı