Mafia 2 Definitive Edition %100 Türkçe Yama

Merhaba, GOG ücretsiz dağıtınca aldım ancak yama olmadı. PC klasörünü değiştirilsin olarak yaptım ancak Türkçe seçeneği ne geldi, ne de Türkçe oldu.

Hocam mafiaturk.org üzerinden indirdim ben şimdi kurdum çalışıyor bilgin olsun. Henüz oynamadım sorun yok gibi duruyor menüde vs.
edit: GOG

İfadeler: Vio
Hocam mafiaturk.org üzerinden indirdim ben şimdi kurdum çalışıyor bilgin olsun. Henüz oynamadım sorun yok gibi duruyor menüde vs.
edit: GOG.

GOG üzerinden indirdiğiniz oyunu oynayabililyor musunuz? Menüde ve girişte problem yok fakat oyuna girince kapanıyor.

Teşekkürler.

Dediklerinizi yaptım aynı sorunla karşılaştım mednüden oyunu açıyorum yeni oyun diyorum ve jenerikten hemen sonra oyun kapanıyor.

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Dediklerinizi yaptım aynı sorunla karşılaştım mednüden oyunu açıyorum yeni oyun diyorum ve jenerikten hemen sonra oyun kapanıyor.

Tam bilmiyorum hocam sebebini, forumda diğer başlıklara göz at istersen.

Hocam indirdim kurdum, dikkatimi ilk çeken şey Mafia 1 Definitive Edition'dan daha eski gözüküp çamur gibi grafiklere sahip olması, yanlış oyunu oynamıyorum değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…