R ravends11 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #81 Vio dedi: Merhaba, GOG ücretsiz dağıtınca aldım ancak yama olmadı. PC klasörünü değiştirilsin olarak yaptım ancak Türkçe seçeneği ne geldi, ne de Türkçe oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam mafiaturk.org üzerinden indirdim ben şimdi kurdum çalışıyor bilgin olsun. Henüz oynamadım sorun yok gibi duruyor menüde vs. edit: GOG
Vio dedi: Merhaba, GOG ücretsiz dağıtınca aldım ancak yama olmadı. PC klasörünü değiştirilsin olarak yaptım ancak Türkçe seçeneği ne geldi, ne de Türkçe oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam mafiaturk.org üzerinden indirdim ben şimdi kurdum çalışıyor bilgin olsun. Henüz oynamadım sorun yok gibi duruyor menüde vs. edit: GOG
B bevt61 Femtopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #82 ravends11 dedi: Hocam mafiaturk.org üzerinden indirdim ben şimdi kurdum çalışıyor bilgin olsun. Henüz oynamadım sorun yok gibi duruyor menüde vs. edit: GOG. Genişletmek için tıkla... GOG üzerinden indirdiğiniz oyunu oynayabililyor musunuz? Menüde ve girişte problem yok fakat oyuna girince kapanıyor.
ravends11 dedi: Hocam mafiaturk.org üzerinden indirdim ben şimdi kurdum çalışıyor bilgin olsun. Henüz oynamadım sorun yok gibi duruyor menüde vs. edit: GOG. Genişletmek için tıkla... GOG üzerinden indirdiğiniz oyunu oynayabililyor musunuz? Menüde ve girişte problem yok fakat oyuna girince kapanıyor.
R ravends11 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #83 bevt61 dedi: GOG üzerinden indirdiğiniz oyunu oynayabililyor musunuz? Menüde ve girişte problem yok fakat oyuna girince kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Evet oynadım birkaç saat. Sorun yok hem yamada hem oyunda.
bevt61 dedi: GOG üzerinden indirdiğiniz oyunu oynayabililyor musunuz? Menüde ve girişte problem yok fakat oyuna girince kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Evet oynadım birkaç saat. Sorun yok hem yamada hem oyunda.
B bevt61 Femtopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #84 ravends11 dedi: Evet oynadım birkaç saat. Sorun yok hem yamada hem oyunda. Genişletmek için tıkla... Standart sürüm mü oyununuz yoksa Definitive mi?
ravends11 dedi: Evet oynadım birkaç saat. Sorun yok hem yamada hem oyunda. Genişletmek için tıkla... Standart sürüm mü oyununuz yoksa Definitive mi?
R ravends11 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #85 bevt61 dedi: Standart sürüm mü oyununuz yoksa Definitive mi? Genişletmek için tıkla... Definitive
B bevt61 Femtopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #86 ravends11 dedi: Definitive. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler GOG üzerinden tekrar oyunu yüklüyorum. Yamanın linkini atmanız mümkün mü kurulumu sitedeki gibi mi yaptınız?
ravends11 dedi: Definitive. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler GOG üzerinden tekrar oyunu yüklüyorum. Yamanın linkini atmanız mümkün mü kurulumu sitedeki gibi mi yaptınız?
R ravends11 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #87 bevt61 dedi: Teşekkürler GOG üzerinden tekrar oyunu yüklüyorum. Yamanın linkini atmanız mümkün mü kurulumu sitedeki gibi mi yaptınız? Genişletmek için tıkla... https://forum.mafiaturk.org/attachment.php?aid=299 Zip içerisinden pc klasörünü aldım, daha sonra kurulu olan klasörden oyun klasörüne girdim oraya yapıştırdım, bir uyarı çıkıyor evet dedim bu kadar.
bevt61 dedi: Teşekkürler GOG üzerinden tekrar oyunu yüklüyorum. Yamanın linkini atmanız mümkün mü kurulumu sitedeki gibi mi yaptınız? Genişletmek için tıkla... https://forum.mafiaturk.org/attachment.php?aid=299 Zip içerisinden pc klasörünü aldım, daha sonra kurulu olan klasörden oyun klasörüne girdim oraya yapıştırdım, bir uyarı çıkıyor evet dedim bu kadar.
B bevt61 Femtopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #88 ravends11 dedi: https://forum.mafiaturk.org/attachment.php?aid=299 ZIP içerisinden PC klasörünü aldım, daha sonra kurulu olan klasörden oyun klasörüne girdim oraya yapıştırdım, bir uyarı çıkıyor evet dedim bu kadar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. ravends11 dedi: https://forum.mafiaturk.org/attachment.php?aid=299 ZIP içerisinden PC klasörünü aldım, daha sonra kurulu olan klasörden oyun klasörüne girdim oraya yapıştırdım, bir uyarı çıkıyor evet dedim bu kadar. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım aynı sorunla karşılaştım mednüden oyunu açıyorum yeni oyun diyorum ve jenerikten hemen sonra oyun kapanıyor. Son düzenleme: 19 Mart 2025
ravends11 dedi: https://forum.mafiaturk.org/attachment.php?aid=299 ZIP içerisinden PC klasörünü aldım, daha sonra kurulu olan klasörden oyun klasörüne girdim oraya yapıştırdım, bir uyarı çıkıyor evet dedim bu kadar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. ravends11 dedi: https://forum.mafiaturk.org/attachment.php?aid=299 ZIP içerisinden PC klasörünü aldım, daha sonra kurulu olan klasörden oyun klasörüne girdim oraya yapıştırdım, bir uyarı çıkıyor evet dedim bu kadar. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım aynı sorunla karşılaştım mednüden oyunu açıyorum yeni oyun diyorum ve jenerikten hemen sonra oyun kapanıyor.
R ravends11 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #89 bevt61 dedi: Teşekkürler. Dediklerinizi yaptım aynı sorunla karşılaştım mednüden oyunu açıyorum yeni oyun diyorum ve jenerikten hemen sonra oyun kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum hocam sebebini, forumda diğer başlıklara göz at istersen.
bevt61 dedi: Teşekkürler. Dediklerinizi yaptım aynı sorunla karşılaştım mednüden oyunu açıyorum yeni oyun diyorum ve jenerikten hemen sonra oyun kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum hocam sebebini, forumda diğer başlıklara göz at istersen.
SirY Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #90 Hocam indirdim kurdum, dikkatimi ilk çeken şey Mafia 1 Definitive Edition'dan daha eski gözüküp çamur gibi grafiklere sahip olması, yanlış oyunu oynamıyorum değil mi?
Hocam indirdim kurdum, dikkatimi ilk çeken şey Mafia 1 Definitive Edition'dan daha eski gözüküp çamur gibi grafiklere sahip olması, yanlış oyunu oynamıyorum değil mi?