eye4you Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 62 Yer Canada Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-end Developer 31 Mart 2021 #1 Selamlar, Mafia 2 Definitive Edition oyunu .exe'sine tıklıyorum açılmıyor. Hiçbir şey gelmiyor ekrana, bütün uyumluluk özelliklerini denedim, olmuyor. Yardım edebilecek var mı? Çözüldü.
Selamlar, Mafia 2 Definitive Edition oyunu .exe'sine tıklıyorum açılmıyor. Hiçbir şey gelmiyor ekrana, bütün uyumluluk özelliklerini denedim, olmuyor. Yardım edebilecek var mı? Çözüldü.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.841 Makaleler 13 Çözümler 705 1 Nisan 2021 #2 Nasıl çözüldü? Artı 0 Eksi
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.276 Makaleler 2 Çözümler 11 1 Nisan 2021 #3 Hocam nasıl çözüldüğünü anlatsanız bu sorunu yaşayan insanlar çözebilir konunuz sayenizde. Artı 0 Eksi
KS KS eye4you Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 62 Yer Canada Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-end Developer 17 Nisan 2021 #4 Emre C dedi: Nasıl çözüldü? Genişletmek için tıkla... Forse dedi: Hocam nasıl çözüldüğünü anlatsanız bu sorunu yaşayan insanlar çözebilir konunuz sayenizde. Genişletmek için tıkla... Oyunum torrent idi, torrent dosyaları arasında crack dosyası varmış, onu görmemiştim ben onu yaptım düzeldi. Artı 0 Eksi
Emre C dedi: Nasıl çözüldü? Genişletmek için tıkla... Forse dedi: Hocam nasıl çözüldüğünü anlatsanız bu sorunu yaşayan insanlar çözebilir konunuz sayenizde. Genişletmek için tıkla... Oyunum torrent idi, torrent dosyaları arasında crack dosyası varmış, onu görmemiştim ben onu yaptım düzeldi.
Hüseyin Dalkıran Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #5 Hocam crack dediğinz dosya şu mu Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 7,6 KB · Görüntüleme: 256 Artı 0 Eksi