Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.979 Makaleler 3 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #1 Merhaba birkaç ay once Mafia 2 Definitive Edition aldım ama grafikleri güzel gelmedi. Bana indirebilecegim bir grafik modu var mıdır?
Merhaba birkaç ay once Mafia 2 Definitive Edition aldım ama grafikleri güzel gelmedi. Bana indirebilecegim bir grafik modu var mıdır?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.573 Makaleler 4 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #2 Real Remaster ReShade This is my own Reshade preset for Mafia II Definitive Edition. www.nexusmods.com Şöyle bir shader modu var hocam. Zaten eski bir oyunun Remastered versiyonu olduğu için grafik modu olduğunu sanmıyorum.
Real Remaster ReShade This is my own Reshade preset for Mafia II Definitive Edition. www.nexusmods.com Şöyle bir shader modu var hocam. Zaten eski bir oyunun Remastered versiyonu olduğu için grafik modu olduğunu sanmıyorum.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.979 Makaleler 3 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #3 Damon Salvatore dedi: Real Remaster ReShade This is my own Reshade preset for Mafia II Definitive Edition. www.nexusmods.com Şöyle bir shader modu var hocam. Zaten eski bir oyunun Remastered versiyonu olduğu için grafik modu olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
Damon Salvatore dedi: Real Remaster ReShade This is my own Reshade preset for Mafia II Definitive Edition. www.nexusmods.com Şöyle bir shader modu var hocam. Zaten eski bir oyunun Remastered versiyonu olduğu için grafik modu olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.