Mafia 2 Definitive Edition, "load failed. The content () is missing..." hatası

Space_exe

Centipat
Daha fazla  
Mafia 2'de uzun bir oyun süresinden sonra, denemek üzere yükleyip açtığım Mafia 3'ün 30 FPS de olsa çalıştığını fark ettim. Bunun üzerine gaza gelip "neden MF2'de denemiyorum ki" dedim. ("demez olaydım" diyeceğimi sandınız değil mi hayır, demek istiyorum tamam mı!) fakat her Mafia oyunun olmazsa olmaz hatalarıyla uğraşmam gerekiyordu. Bunlar;
2K hesabı istemesi.
Ana menüde çökmesi,
Ve konu açma amacım olan, yardımını isteyeceğim, load failed. The content () is missing... Hatası.
Öncelikle ana menüde çökme sorununu hallettim. Hikayeye girdiğimde MF2'de olan loading hatası yoktu, onu da eledim. 2K hesabı istemesine gelirsek, ilk önce zorunlu tutmasından kaynaklı hesabı açtım ve Steam'e bağladım fakat bu, ana menüde çökmesi hatasını tetikledi (bunun sebebi internet bağlatısından kaynaklıymış, internet kapalıyken 2K bağlanamadığı için açılabiliyormuş), bu yüzden 2K hesabını kendi sitelerinden, Steam'deki bağlantısını kestim. Fakat tam hatırlamadığımdan kaynaklı, Steam'deki bağlantısını kesmeme rağmen ana menüde çökmeler oluyordu, onu da Windows'un "grafik ayarları" kısmından minik bir ayar yapmam sonucu çökme sorununu hallettim. Ve işte o bana asıl problem yaratan hata "load failed. The content () is missing, although the game was saved with this content. Please unlock the content to load the game" tam olarak bu. DLC unlocker kurdum fakat "the content () is missing..." kısmındaki "()" dan kaynaklı bir işe yaramadı (orada herhangi bir DLC'nin adının yazması gerekiyordu, "()" kısmında). Fakat anladığım kadarıyla "DLC Unlocker" benim 2k hesabına olan zorunluluğumu halletti (artık zorunlu kılmıyor fakat bazen sorabiliyor, bende "iptal" yada "kapat" deyip geçiyorum). İntertnette bu hatayla alakalı, sadece "()" kısmının içinde DLC'lerin yazılı olduğu hatalara çözüm bulmuşlar. Bununla alakalı bir şey bulamadım. Yardım edenlere şimdiden teşekkür ediyorum.

Dosyaları doğrulamayı denediniz mi yazıyı tam okuyamadım çok fazla.

Dosyaları doğrulamayı denediniz mi yazıyı tam okuyamadım çok fazla.
Hocam, yazdıklarımdan herhangi birinde değişiklik yapmadan, dosyaları doğruladım, bir değişiklik yok, yine yazdığımın aynısı sorun mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…