Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 14 Ekim 2023 #1 Mafia 2 Definitive Edition'da buglar sanırım hala devam ediyor. Bu sorunları çözebileceğim bir patch veya fix dosyası var mıdır bildiğiniz? 2K hala oyunu fixlememiş.
Mafia 2 Definitive Edition'da buglar sanırım hala devam ediyor. Bu sorunları çözebileceğim bir patch veya fix dosyası var mıdır bildiğiniz? 2K hala oyunu fixlememiş.
dörtyüzkırkdört Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #2 Maalesef yok, bulabilirseniz bana da haber verin olur mu Artı 0 Eksi
KS KS Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 15 Ekim 2023 #3 dörtyüzkırkdört dedi: Maalesef yok, bulabilirseniz bana da haber verin olur mu Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım SilentPatch buldum fakat denemedim, ne kadar işe yarar fikrim yok. SilentPatch for Mafia II: Definitive Edition, fixing (some) saving issues Non-English characters in save path? Got you covered. cookieplmonster.github.io Second release of SilentPatch for Mafia II: Definitive Edition Patching the patch. cookieplmonster.github.io Artı 0 Eksi
dörtyüzkırkdört dedi: Maalesef yok, bulabilirseniz bana da haber verin olur mu Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım SilentPatch buldum fakat denemedim, ne kadar işe yarar fikrim yok. SilentPatch for Mafia II: Definitive Edition, fixing (some) saving issues Non-English characters in save path? Got you covered. cookieplmonster.github.io Second release of SilentPatch for Mafia II: Definitive Edition Patching the patch. cookieplmonster.github.io