M mehmetkclr Femtopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #1 Hocam selamlar, GOG üzerinden Mafia 2 Definitive Edition indirdim. Buna Türkçe yama yapılır mı? Bilginiz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2025
Hocam selamlar, GOG üzerinden Mafia 2 Definitive Edition indirdim. Buna Türkçe yama yapılır mı? Bilginiz var mı?
8 859700 Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 37 Makaleler 1 14 Mart 2025 #2 mehmetkclr dedi: Hocam selamlar, GOG üzerinden Mafia 2 Definitive Edition indirdim. Buna Türkçe yama yapılır mı? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Selamlar. Yamatr Com'da Mafia 2 def. İçin kopyala yapıştır tarzı setupsız yama var, muhtemelen çalışır. Not: Kopyala yapıştır yapmadan önce, kopyalayacağınız dosyaları yedekleyin. Eğer oyun çalışmazsa oyunu tekrar yüklemek zorunda kalmazsınız. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2025
mehmetkclr dedi: Hocam selamlar, GOG üzerinden Mafia 2 Definitive Edition indirdim. Buna Türkçe yama yapılır mı? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Selamlar. Yamatr Com'da Mafia 2 def. İçin kopyala yapıştır tarzı setupsız yama var, muhtemelen çalışır. Not: Kopyala yapıştır yapmadan önce, kopyalayacağınız dosyaları yedekleyin. Eğer oyun çalışmazsa oyunu tekrar yüklemek zorunda kalmazsınız.