Mafia 2 Definitive edition vs Classic

Emir50

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte A320M-H.İşlemci:Ryzen 5 5600.Ekran kartı:Asus Tuf Gaming GTX1650.Ram:G.skıll 3200mhz 8x2.Güç kaynağı:Sharkoon SHP650 V2 650 W
Meslek
Öğrenci
Bugün Mafia 1 Definitive versiyonunu oynadım bitirdim ve gayet beğendim ardından Mafia 2'yi oynamaya karar verdim. Ama Mafia 2 Definitive versiyonuna bayağı kötü yorum yapmışlar. Sizce Mafia 2 klasik mi oynamalıyım yoksa Definitive versiyonu mu?

Kötü yorum yapma sebepleri oyunun zaten grafiklerinin güzel olması sebebiyle sanırım, Definitive sürüm gereksiz olmuş biraz. Bir-iki gölge ve keskinlik düzeltmesi dışında aynı oyun. Classic sürümünü de oynasanız hala grafikleri gözünüze batmaz. Konsol kısmında iyi olmuş yalnızca yeni nesillerde yoktu Classic sürümü.

Bugün Mafia 1 Definitive versiyonunu oynadım bitirdim ve gayet beğendim ardından Mafia 2'yi oynamaya karar verdim. Ama Mafia 2 Definitive versiyonuna bayağı kötü yorum yapmışlar. Sizce Mafia 2 klasik mi oynamalıyım yoksa Definitive versiyonu mu?
mafia 2 klasik almanı öneririm

Classic versiyonu 5 GB iken Definitive Edition 45 GB ve hiçbir fark yok neredeyse tavsiyem classic.

Mafia 2 klasik almanı öneririm.

Mafia serisini yaklaşık 1 sene önce bütün oyunları ile aldım ama daha yeni oynadım, Mafia 2 de çok bug var dedikleri için hangisini oynasam diye kararsız kaldım ama galiba klasik versiyonunu oynayacagım yorumun için çok teşekkür derim, iyi akşamlar.

Mafia2'yi bitirmiş biri olarak klasiğini oynadım ve Murat abi GF'den biraz Definitive izledim ve arada çok fark yok. Mafia1'in Definitive'si çok iyi bana göre piyasadaki en iyi yenilenmiş oyun o oyunun değişime kesinlikle ihtiyacı vardı ama Mafia2'de çok gerek yoktu boş kalmasın diye eklemişler sana kalmış.

Pek fark göremedim ben. Aynı oyun.

Teşekkür ederim.

Mafia2'yi bitirmiş biri olarak klasiğini oynadım ve Murat abi GF'den biraz Definitive izledim ve arada çok fark yok. Mafia1'in Definitive'si çok iyi bana göre piyasadaki en iyi yenilenmiş oyun o oyunun değişime kesinlikle ihtiyacı vardı ama Mafia2'de çok gerek yoktu boş kalmasın diye eklemişler sana kalmış.

Klasik i oynamaya karar verdim teşekkür ederim.

Mafia serisini yaklaşık 1 sene önce bütün oyunları ile aldım ama daha yeni oynadım, Mafia 2 de çok bug var dedikleri için hangisini oynasam diye kararsız kaldım ama galiba klasik versiyonunu oynayacagım yorumun için çok teşekkür derim, iyi akşamlar.
Oyunu Classic sürümünde 3 kez bitirdim hiç bug görmedim. Normal bir şekilde oynayıp köşe bucak bug aramazsanız bulabileceğinizi pek sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı