Sürprizbozan Mafia 2 Definitive Edition'de Derek yaşıyor mu?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Carl CJ Johnson

Hectopat
Yer
Grove Street
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Mafia 2'yi oynayanlar veya izleyenler bilir. Stairway to heaven bölümünde tommy angelo ve Derek'le ortağı Steve'i öldürüyoruz. Bende öldürdüm. Per aspera ad Astra bölümünde carlo Falcone'u öldürmek yerine öylesine bir derekin ofisine uğrayım dedim. Oyun izin vermez muhtemelen diye düşünürken içeride derek duruyordu. Konuşmaya çalıştığımda ise şu an bana verecek işi olmadığını söyledi. Bu bir yapımcı hatası mı yoksa benim mi başıma geldi bilmiyorum. Yine de paylaşmak istedim.
Resim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Mafia 2: Definitive Edition çok kötü ve hatalar, buglar ile dolu. Classic olanını oynayın, Definitive Edition'ın boyutu da fazlaydı galiba.

Gördüğüm en kötü Remastered şüphesiz.
Fakat Mafia 1 def bir o kadar iyi.

Kesinlikle öyle. Lincoln ve Tommy'nin arabasını ve kıyafetini ekleyip Definitive Edition adıyla satıyorlar.

Mafia 2: Definitive Edition çok kötü ve hatalar, buglar ile dolu. Classic olanını oynayın, Definitive Edition'ın boyutu da fazlaydı galiba.

Maalesef öyle hocam. Classic olanın orijinali elimde olmadığı için Definitive Edition oynuyorum.

@Carl CJ Johnson, anlıyorum. Geçmiş olsun diliyor ve iyi oyunlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…