Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 15 Kasım 2021 #11 Alicandantr dedi: Neden böyle dediniz hocam? Genişletmek için tıkla... Biraz kişisel bir yorum yaptım, orijinali bildiğim için beni içine çekememiş de olabilir. Oyunun oynanış videolarına bakarak karar vermeniz daha doğru olacaktır.
Alicandantr dedi: Neden böyle dediniz hocam? Genişletmek için tıkla... Biraz kişisel bir yorum yaptım, orijinali bildiğim için beni içine çekememiş de olabilir. Oyunun oynanış videolarına bakarak karar vermeniz daha doğru olacaktır.
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #12 Eğer Mafia 2'yi oynamak istiyorsanız onu alın.
A Alicandantr Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #13 Hocam Mafia 2 definive Edition optimizasyon ve bug sorunu mu var mı? Hangi oyunda bu sorunlar daha az ise onu indireceğim.
Hocam Mafia 2 definive Edition optimizasyon ve bug sorunu mu var mı? Hangi oyunda bu sorunlar daha az ise onu indireceğim.
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.022 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #14 Alicandantr dedi: Hocam Mafia 2 definive Edition optimizasyon ve bug sorunu mu var mı? Hangi oyunda bu sorunlar daha az ise onu indireceğim. Genişletmek için tıkla... Dostum 2 oyunda da bug sorunu pek yok. Farkları ise Definitive daha iyi gözüküyor bu kadar. 396597 dedi: Klasik Mafia 2 Steam'de satılmıyor remake alırsan hediye olarak geliyor. Genişletmek için tıkla... Eğer hediye olarak orijinali varsa Definitive almanıza gerek yok yoksa Definitive almaktan başka şansınız yok zaten
Alicandantr dedi: Hocam Mafia 2 definive Edition optimizasyon ve bug sorunu mu var mı? Hangi oyunda bu sorunlar daha az ise onu indireceğim. Genişletmek için tıkla... Dostum 2 oyunda da bug sorunu pek yok. Farkları ise Definitive daha iyi gözüküyor bu kadar. 396597 dedi: Klasik Mafia 2 Steam'de satılmıyor remake alırsan hediye olarak geliyor. Genişletmek için tıkla... Eğer hediye olarak orijinali varsa Definitive almanıza gerek yok yoksa Definitive almaktan başka şansınız yok zaten