Mafia 2 Dil Sorunu

Ritualist

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Ahşap üst yüzey işlemcisi
Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce HumbleBundle ile Mafia 2 satın aldım. Steam'den aktfleştirdim normal bir şekilde kurulumunu da yaptım ama oyun ingilizce değil pek bir şey anlamadım menüde yazanlardan. Ayarlara girdim ama dil değiştirme gibi bir seçenek bulamadım. Steam'i türkçe kullanıyorum. Şuan dükkandayım akşam eve gidince menünün görsellerini de yüklerim.

Steam Kütüphanenizden oyun özelliklerine, oradan da Dil bölümüne gidin. İngilizce seçeneğini seçin. Ardından dil paketi inmeye başlayacaktır. Ayrıca oyunun Türkçe yaması da mevcut.
Eve gidince deneyeceğim. Ben Oyun Çeviri | OyunCeviri.com adresinden Türkçe yamasını indirmiştim çalışmamıştı oda. Çok teşekkür ederim oyunu alalı 2 gün oldu ama daha oynayamadım. Umarım bu akşam oynarım. Tabi Neverwinter'dan vakit kalırsa

Steam Kütüphanenizden oyun özelliklerine, oradan da Dil bölümüne gidin. İngilizce seçeneğini seçin. Ardından dil paketi inmeye başlayacaktır. Ayrıca oyunun Türkçe yaması da mevcut.
Oyun özelliklerinden dil seçeneklerine girdim ama Türkçe dil seçeneği yoktu. Sizde var görünüyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…