Mafia 2 input not Support hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
RAM
2x2 4 ddr2
Ekran kartı
Nvidia GeForce 9500 GT
Anakart
Biostar G31-M7-TE
İşlemci
Intel core 2 Quad CPU Q9400 2.66 GHz
Öncelikle merhaba. Mafia 2 indirdim ve girdim aşağıda verdim videodaki sorun çıktı. Sorun nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Mafia 2 ınput not Support" hatası genellikle oyunun klavye veya fare giriş ayarlarıyla ilgili bir sorunu işaret eder. Bu hatayı çözmek için şu adımları deneyebilirsiniz:

1. oyunu yeniden başlatın: öncelikle oyunu kapatın ve yeniden başlatın. Bazı durumlarda basit bir yeniden başlatma hatayı düzeltebilir.
  2. kontrol ayarlarını kontrol edin: oyun içinde kontrol ayarlarını gözden geçirin. Eğer klavye veya fareyle ilgili bir sorun varsa, bu ayarlarda düzenleme yaparak hatayı düzeltebilirsiniz.
  3. sürücü güncellemeleri: bilgisayarınızdaki grafik sürücülerini ve donanım sürücülerini güncelleyin. Güncel sürücüler, oyun uyumluluğunu artırabilir.
  4. oyun dosyalarını doğrula: oyun dosyalarını doğrulamak için oyun platformunuzdaki (Steam, Epic Games Store vb.) Oyun kütüphanesinden oyunu seçin, sağ tıklayın ve dosya doğrulama veya benzer bir seçenekle oyun dosyalarını kontrol edin.
  5. oyunu yeniden yükleyin: yukarıdaki adımlar hatayı çözmezse, oyunu kaldırın ve yeniden yükleyin. Bu, bozuk dosyaların veya eksik dosyaların sorununu gidermeye yardımcı olabilir.
  6. oyun topluluğu ve forumlarına göz atın: oyunun resmi topluluk forumları veya diğer oyun forumlarında "ınput not Support" hatasıyla ilgili yaşanan sorunları araştırın. Başkalarının bu hatayı çözmek için kullandığı özel çözümleri bulabilirsiniz.
Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, oyunun resmi destek ekibiyle iletişime geçmek veya oyunun geliştirici veya yayıncısının destek kaynaklarına başvurmak en iyisi olacaktır.

Dosyaları doğrulamam imkansız çünkü oyun korsan. Oyunu aça bilsem çözünürlüğü ayarlayacağım ama olmuyor. LoL dede aynısını yaşadım dosyalardan ayarladım çözünürlü ama dosyalarda bulamadım Mafia 2'nin.

Dosyaları doğrulamam imkansız çünkü oyun korsan. Oyunu aça bilsem çözünürlüğü ayarlayacağım ama olmuyor. LoL dede aynısını yaşadım dosyalardan ayarladım çözünürlü ama dosyalarda bulamadım Mafia 2'nin.
Oyunların korsan sürümlerinde böyle sorunların olması çok normal. Farklı bir kaynaktan indirip tekrar deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı