yasir özden Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2014 #1 Yeni oyuna giriş yaptığımda loading ekranında kalıyor. Oyun orjinal steamdan satın aldım.
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2014 #2 Dosyaları doğrulat: Mafia 2 sağ tık -> Özellikler -> Yerel Dosyalar -> Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula Ayrıca oyuna herhangi bir yama yükledin mi?
Dosyaları doğrulat: Mafia 2 sağ tık -> Özellikler -> Yerel Dosyalar -> Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula Ayrıca oyuna herhangi bir yama yükledin mi?
yasir özden Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2014 #3 evet türkçe yama yükledim
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2014 #4 Türkçe yamadan önceki dili neydi?
yasir özden Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #5 fransızcadan ingilizceye alıp yamayı kurmuştum ama dediğinizi uyguladım oldu fakat bu sefer yama kurmadım kursam sorun olurmu
fransızcadan ingilizceye alıp yamayı kurmuştum ama dediğinizi uyguladım oldu fakat bu sefer yama kurmadım kursam sorun olurmu
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #6 Deneyin derim.
B bahadır2432 Hectopat Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2015 #7 yasir özden dedi: fransızcadan ingilizceye alıp yamayı kurmuştum ama dediğinizi uyguladım oldu fakat bu sefer yama kurmadım kursam sorun olurmu Genişletmek için tıkla... yasin kardeş bende aynı sorun vardı arkdaşın dediklerini yaptım fakat türkçe yama yüklemedim ne oldu sonra bi sorun varmı yükledikten sonra bekliyorum biraz aradan zaman geçmiş ama kusura bakma yasir özden dedi: fransızcadan ingilizceye alıp yamayı kurmuştum ama dediğinizi uyguladım oldu fakat bu sefer yama kurmadım kursam sorun olurmu Genişletmek için tıkla... EN KISA ZAMANDA CEVABINI BEKLİYORUM... S.T.R.A.N.G.R. dedi: Dosyaları doğrulat: Mafia 2 sağ tık -> Özellikler -> Yerel Dosyalar -> Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula Ayrıca oyuna herhangi bir yama yükledin mi? Genişletmek için tıkla... BİDE KARDEŞİM YANİ STEAM MAFİA 2 türkçe yama atamıcakmıyız yoksa bunu bi çözüm yolu varmı varsa yazarsan çok sevinirim
yasir özden dedi: fransızcadan ingilizceye alıp yamayı kurmuştum ama dediğinizi uyguladım oldu fakat bu sefer yama kurmadım kursam sorun olurmu Genişletmek için tıkla... yasin kardeş bende aynı sorun vardı arkdaşın dediklerini yaptım fakat türkçe yama yüklemedim ne oldu sonra bi sorun varmı yükledikten sonra bekliyorum biraz aradan zaman geçmiş ama kusura bakma yasir özden dedi: fransızcadan ingilizceye alıp yamayı kurmuştum ama dediğinizi uyguladım oldu fakat bu sefer yama kurmadım kursam sorun olurmu Genişletmek için tıkla... EN KISA ZAMANDA CEVABINI BEKLİYORUM... S.T.R.A.N.G.R. dedi: Dosyaları doğrulat: Mafia 2 sağ tık -> Özellikler -> Yerel Dosyalar -> Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula Ayrıca oyuna herhangi bir yama yükledin mi? Genişletmek için tıkla... BİDE KARDEŞİM YANİ STEAM MAFİA 2 türkçe yama atamıcakmıyız yoksa bunu bi çözüm yolu varmı varsa yazarsan çok sevinirim
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2015 #8 Oyunun dilini İngilizce yaptıktan sonra dosyaları doğrulatıp yamayı yüklerseniz sorun olacağını sanmıyorum. Bende Türkçe yama çalışmıştı.
Oyunun dilini İngilizce yaptıktan sonra dosyaları doğrulatıp yamayı yüklerseniz sorun olacağını sanmıyorum. Bende Türkçe yama çalışmıştı.