Mafia 2 Loading ekranında takılma

yasir özden

Hectopat
Daha fazla  
Yeni oyuna giriş yaptığımda loading ekranında kalıyor. Oyun orjinal steamdan satın aldım.

Dosyaları doğrulat:
Mafia 2 sağ tık -> Özellikler -> Yerel Dosyalar -> Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula

Ayrıca oyuna herhangi bir yama yükledin mi?

fransızcadan ingilizceye alıp yamayı kurmuştum ama dediğinizi uyguladım oldu fakat bu sefer yama kurmadım kursam sorun olurmu

fransızcadan ingilizceye alıp yamayı kurmuştum ama dediğinizi uyguladım oldu fakat bu sefer yama kurmadım kursam sorun olurmu
yasin kardeş bende aynı sorun vardı arkdaşın dediklerini yaptım fakat türkçe yama yüklemedim ne oldu sonra bi sorun varmı yükledikten sonra bekliyorum biraz aradan zaman geçmiş ama kusura bakma

EN KISA ZAMANDA CEVABINI BEKLİYORUM...

Dosyaları doğrulat:
Mafia 2 sağ tık -> Özellikler -> Yerel Dosyalar -> Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula

Ayrıca oyuna herhangi bir yama yükledin mi?
BİDE KARDEŞİM YANİ STEAM MAFİA 2 türkçe yama atamıcakmıyız yoksa bunu bi çözüm yolu varmı varsa yazarsan çok sevinirim

Oyunun dilini İngilizce yaptıktan sonra dosyaları doğrulatıp yamayı yüklerseniz sorun olacağını sanmıyorum. Bende Türkçe yama çalışmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…