Herkese merhaba. Bildiğiniz gibi Mafia: Triology çıktı. Ben fazla farklılık göremedim ve bunun için 200 TL vermek istemiyorum. Acaba Mafia 2 (classic) oyununu elde etme şansım var mı tekrardan? Key olur, Steam olur. Nasıl alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese merhaba. Bildiğiniz gibi Mafia: Triology çıktı. Ben fazla farklılık göremedim ve bunun için 200 TL vermek istemiyorum. Acaba Mafia 2 (classic) oyununu elde etme şansım var mı tekrardan? Key olur, Steam olur. Nasıl alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
En ucuz fiyata online mağazamızdan mobil ödemeyle veya taksitli olarak satın al. Güvenilir siteden anında teslim alışveriş yap. Tüm ödeme yöntemleri geçerlidir.
Açıkcası Mafia 2'nin grafikleri hala oynanabilecek düzeyde sırıtmıyor ama Mafia 1'in mekanikleri ve grafikleri bayağı eski bu yüzden heyecanlanmadım ne de olsa Mafia 2'yi hiç yoksa 5-6 defa bitirdim
Bence beklemenizi öneririm. 1 yıl içinde uygun fiyattan indirime gireceğini düşünüyorum. Özellikle Mafia 1 Remake bekledikleri kadar tutmazsa, 1 yıl içinde trilogy paketine fiyat azaltımı + indirim geleceğini düşünüyorum. Tutarsa işler değişir tabi ama Mafia 2'nin kendi fiyatı da şuan gereksiz fazla ve kötü yorumlar almış. Fiyatta düşüşe geçeceklerdir muhtemelen.