Mafia 2 oynanır mı?

ömer0147

Centipat
Daha fazla  
Mafia 2 oynamayı düşünüyorum. Xbox'da indirimde Definitive Edition var ya, onu alacağım ya da 2010 versiyonlu laptopumda Türkçe yamalı alt yazı olarak indireceğim. Sizde Definitive Edition çok fark var mı? Yoksa Türkçe yamalı daha zevkli olur gibi hikayesi falan sarar mı?
Ekstra, benim için önemli olan silah kullanımı gerçekçi olmasını isterim. RDR2, GTA 5 gibi olmasa da yaklaşık o seviyeye isterim. Sizce tatmin eder mi? Hangisini tercih etmeliyim?

Hikayesi güzeldir, yıllar önce oynadığım aklımda yer edinmiş oyunlardandır. Kendi dönemini yansıtması, karın kışın ve eski araçların verdiği hissiyatı güzel bulmuştum. Türkçe olarak oynamanız daha iyi bir deneyim sağlar.

Oynanır, eski versiyonu ile yeni hali neredeyse aynı.

Silah kullanımı gerçekçi hissettirmeyebilir fakat gerçek oyun severlerin asla vazgeçemediği bir oyundur. Ben 5 yılda bir indirip bitiriyorum. Bitirdikten sonra da free mod indirip keyfimce takılıyorum. Çok derin bir hikayesi var. Definitive edition türkçe yaması var yanlış bilmiyorsam.

Yeni versiyon daha iyi tabii ki şansınız varsa onu oynayın ama çok da fark yok yani görsel dışında.

Definitive edition daha ucuz ise alınabilir ama ilk çıkan versiyonuyla grafik farkı yok neredeyse.Definitive editionda ekstra dlcler vardı sanırım.Efsane oyundur mafia 2 kesinlikle oynanması gereken oyundur bence .

Mafia trilogy yani Mafia 1-2-3 Xbox'da 44 TL 3 daha önce aldığım için bu üçlü size Özel indirimli yazıyor ama zaten şu an genel indirimde bunu konsol üzerinden oynayacagım o yüzden Türkçe yok ama diğer türlü laptop üzerinden 2010 sürümünü Türkçe oynamak var Türkçe oynamak daha cazip geliyor olmadı Xbox'dan da satın alıp durması daha iyi olur gibi.
Bence beğenirsin bir şans ver ve Türkçe altyazılı oyna.
Definitive edition daha ucuz ise alınabilir ama ilk çıkan versiyonuyla grafik farkı yok neredeyse.Definitive editionda ekstra dlcler vardı sanırım.Efsane oyundur mafia 2 kesinlikle oynanması gereken oyundur bence .

Mafia 3 almıştım konsola daha önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…