Mafia 2 sıkıcı mı?

Mafia 1 den sonra biraz sıkıcı gelebilir ama 3 e göre kesinlikle bin kat daha iyi. Hikayesi de süper en son sahnelerini ayakta oynamıştım heyecandan 😀 Biraz daha sabrederseniz akar bence

Oyunların mevsime göre olduğunu düşünüyorum mesela gtalar yaz aylarında daha da keyifli oluyor,online oyunlar son baharda yağmurlu havalarda daha da güzel oluyor, mafia 2 yi kış ayında sarmıştı,bayağı ilerlemiştim müthişti bitirdim.1 ay önce yükledim bir hevesle nedense sarmadı.Sildim

Bahsettiğin benzin istasyonu görevi biraz zor, o görevi yapmak mecburi değil zaten. Ben bilerek o görevin süresini geçirip, oyunun gitmemi istediği yere gidiyordum. Çok güzel oyundur Mafia 2, tek sorunu çabuk bitiyor olması.

Rezalet araç sürüş dinamikleri olan bir oyunda neden bu kadar çok araba sürüyoruz görevler için anlamış değilim Mafia 1'in hatrı olmasa direk sileceğim 🤬

Rezalet araç sürüş dinamikleri olan bir oyunda neden bu kadar çok araba sürüyoruz görevler için anlamış değilim Mafia 1'in hatrı olmasa direk sileceğim 🤬
Bugünün şartlarıyla bakmamak lazım ya. İlk çıktığı dönem aklımı kaybetmiştim şehirde boş boş araba sürüyordum mesela. Şimdi girince biraz zor geliyor tabi :D Belki remastered versiyonda mafia 1 de yaptıkları gibi araba kontrollerini bi elden geçirebilirlerdi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı