Bundan 4 gün önce Mafia 2'yi bitirdim ve mükemmeldi.
Şimdi tekrar indirip oynayasım geldi.
Sizce bu oyun tekrar tekrar oynamaya değer mi?
20 dakika sonra siler eski versiyonuMafia 1 classic oynamadıysanız indirimde onuda oynayın derim. Mafia 2 de gayet kaliteli oyundur.
![]()
Save 67% on Mafia on Steam
It’s 1930. After an inadvertent brush with the mafia, cabdriver Tommy Angelo is reluctantly thrust into the world of organized crime. Initially, he is uneasy about falling in with the Salieri family, but soon the rewards become too big to ignore.store.steampowered.com
Hikayesi güzel ama grafik takıntısı yoksa ve sabırlıysa bitirir.20 dakika sonra siler eski versiyonu![]()
Mafia 1 classic oynamadıysanız indirimde onu da oynayın derim. Mafia 2 de gayet kaliteli oyundur.
![]()
Save 67% on Mafia on Steam
It’s 1930. After an inadvertent brush with the mafia, cabdriver Tommy Angelo is reluctantly thrust into the world of organized crime. Initially, he is uneasy about falling in with the Salieri family, but soon the rewards become too big to ignore.store.steampowered.com
Ömür törpüsü bu oyun. 2021 yılında zevk verecek bir oyun değil.Hikayesi güzel ama grafik takıntısı yoksa ve sabırlıysa bitirir.
Bence direk oynamayın, üzerinden biraz zaman geçsin daha sonra tekrar başlayın.Bundan 4 gün önce Mafia 2'yi bitirdim ve mükemmeldi.
Şimdi tekrar indirip oynayasım geldi.
Sizce bu oyun tekrar tekrar oynamaya değer mi?
Kime göre? Neye göre? Bu oyun size GTA gibi bir açık dünya sunmuyor. Bu oyunun can alıcı noktası bana soracak olursanız hikayesi.Bence 2.ye oynanacak kadar mükemmel bir oyun değil. Oyun arabayla şehirde gezme simülasyonu sanki bomboş bir açık dünyası var. Mekanikler yeterli değil vuruş hissi kötü. Bence Mafia 2 eskiden benzeri olmadığı için popülerdi ama şu an balon.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.