Pablovski Centipat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #1 Merhaba. Mafia 2 için güncel çalışan Türkçe yama var mı? DLC dahil. (normal oyun Definitive Edition değil)
Merhaba. Mafia 2 için güncel çalışan Türkçe yama var mı? DLC dahil. (normal oyun Definitive Edition değil)
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 9 Haziran 2021 #2 Ben sadece bu siteyi kullanıyorum bir yanlışını görmedim. Mafia 2 – %100 Türkçe Yama V 2.0 Menü ve Görevler % 100 Altyazılar % 100 - Türkçe yama argo ve küfürlü konuşmalar içermektedir. 18 yaş altı oyuncular için tavsiye www.oyunceviri.net
Ben sadece bu siteyi kullanıyorum bir yanlışını görmedim. Mafia 2 – %100 Türkçe Yama V 2.0 Menü ve Görevler % 100 Altyazılar % 100 - Türkçe yama argo ve küfürlü konuşmalar içermektedir. 18 yaş altı oyuncular için tavsiye www.oyunceviri.net
Ozgur7412 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Sistem Özellikleri i5-7400t 12 gb ddr4 ram 240 gb sata ssd amd radeon hd 7570 Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #3 Türkçe yamayı buradan kurabilirsiniz. Mafia 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com İndireceğiniz yamalar ile Mafia II'yi ve DLC'lerini (Jimmy’s Vendetta, Joe’s Adventures ve Betrayal of Jimmy) Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com
Türkçe yamayı buradan kurabilirsiniz. Mafia 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com İndireceğiniz yamalar ile Mafia II'yi ve DLC'lerini (Jimmy’s Vendetta, Joe’s Adventures ve Betrayal of Jimmy) Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.275 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #4 Pablovski dedi: Merhaba. Mafia 2 için güncel çalışan Türkçe yama var mı? DLC dahil. (normal oyun Definitive Edition değil) Genişletmek için tıkla... Evet var Mafia 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com İndireceğiniz yamalar ile Mafia II'yi ve DLC'lerini (Jimmy’s Vendetta, Joe’s Adventures ve Betrayal of Jimmy) Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com
Pablovski dedi: Merhaba. Mafia 2 için güncel çalışan Türkçe yama var mı? DLC dahil. (normal oyun Definitive Edition değil) Genişletmek için tıkla... Evet var Mafia 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com İndireceğiniz yamalar ile Mafia II'yi ve DLC'lerini (Jimmy’s Vendetta, Joe’s Adventures ve Betrayal of Jimmy) Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com