Mafia 2 ve 3 alınır mı?

632651

Centipat
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, Mafia 2 ve 3 almayı düşünüyorum, 3 hakkında kötü yorumlar gördüm, alınır mı? Ve şu an Epic de indirimde, Steam de indirim gelir mi? Zam öncesi ona göre Epic de alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 alınır 3 alınmaz.

2'yi al Türkçe yama yap oyna çok güzel oyundur

3 kötü bir oyun değil serinin kalitesinin altında sadece aksiyon oyunu seviyorsan alabilirsin 3'üde tabii ki aralarından 2'yi öneririm.

İfadeler: AGI
Paket halindeyse al gitsin lakin tek tek alıyorsanız 3'ü kesinlikle almayın derim.Serinin çok çok altında kalan vasat bir oyun.

Mafia 3 denildiği gibi diğerlerine gore pek iyi degil. 2 oynanabilir.

Eğer tek tek alacaksan Mafia 3'e vereceğin parayı Mafia I Definitive Edition'a vermeni tavsiye ederim. Pişman etmeyeceğini düşünüyorum.

Mafia 2 kesinlikle alınır hocam, oynanışdan ziyade hikayesi çok mükemmel. Birkaç kez bitirdim bence herkesin denemesi gereken bir oyun. Mafia 3 oynadım ama sevemedim, Mafia 2'nin gölgesinde kalmış bir oyun gibi duruyor kendisi. Ama yine de değişiklik olsun, belki beni sarar diyorsan al oyna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…