T Tugr2064 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1.138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar kütüphanemde 2 side var fakat hangisini önerirsiniz? Bazıları orijinal hali daha iyi diyor fakat burada sizin görüşünüzü istiyorum.
Arkadaşlar kütüphanemde 2 side var fakat hangisini önerirsiniz? Bazıları orijinal hali daha iyi diyor fakat burada sizin görüşünüzü istiyorum.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 1 Ağustos 2023 #2 Tugr2064 dedi: Arkadaşlar kütüphanemde 2 side var fakat hangisini önerirsiniz? Bazıları orijinal hali daha iyi diyor fakat burada sizin görüşünüzü istiyorum. Genişletmek için tıkla... Orijinal daha iyi, yenilenmiş sürüm tam anlamıyla GB israfı.
Tugr2064 dedi: Arkadaşlar kütüphanemde 2 side var fakat hangisini önerirsiniz? Bazıları orijinal hali daha iyi diyor fakat burada sizin görüşünüzü istiyorum. Genişletmek için tıkla... Orijinal daha iyi, yenilenmiş sürüm tam anlamıyla GB israfı.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 1 Ağustos 2023 #3 Dün Definitive Edition oynuyordum ve halen hatalar düzeltilmemiş. Hiçbir artısı yok. Onun için orijinal versiyonunu oynamanı öneririm.
Dün Definitive Edition oynuyordum ve halen hatalar düzeltilmemiş. Hiçbir artısı yok. Onun için orijinal versiyonunu oynamanı öneririm.