Mafia 2 vs Mafia 2 Definitive Edition

Mafia 2 original Definitive Edition bire bir aynısı zaten Mafia 2 8 9 GB Definitive Edition 45 GB ve hiçbir şey yok ne grafik değişikliği filan.

Şimdi, değerlendirecek olursak;

Özünde, ikisi de aynı oyun. D. E.'nin içerisinde DLC'leri ile birlikte geliyor. Fakat şunu söylemeliyim, made man dışı DLC'ler pek iyi sayılmaz, o da yok zaten.

Grafik kısmında, Definitive'de bazı modeller daha kaliteli. Büyük farklar yok yine de. Atmosfer daha renkli; kimisi sever, kimisi sevmez. Bana kalırsa orijinali doğallık anlamında fazlasıyla yeterli.

Lincoln Clay'in otomobili ve kıyafeti D. E.'de var. 60-70'lere ait oldukları için, 40-50'lere pek uyduklarını söyleyemeyeceğim.

Asıl önemli şeyler şunlar; Definitive Edition'da sorunlar var. Oyun çökmeleri, görsel hatalar, FPS düşüşleri vs. ben oynarken son bölümlere doğru her para aldığımda 2 katını vermeye başladı, tabii öderken de 2 kat eksiliyordu. Ne desem bilemiyorum, orijinal oyun belli bir kısımdan sonra zaten problemlere sahipti. Şimdi daha da fazlası oldu.

Bir diğer önemli konu da, boyut. Mafia 2 yanlış hatırlamıyorsam Steam'de 9'du, her ne kadar yıllardır sayısız kez oynayıp bitirdiğim crack 6 civarında olsa da. Definitive ise 44 GB, 2010 oyunu için çok fazla.

Uzun lafın kısası, klasik oyun fazlasıyla yeterli bir oyun. Definitive'yi oynayıp sorun yaşama olasılığını göze almaya hiç gerek yok. Tavsiyem, klasik sürümünü oynaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı