Mafia 2'de grafik hatası

İşletim sistemi
Windows 11

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
RAM
16
Ekran kartı
arc a750
Anakart
h610
İşlemci
i3 12100f
Arkadaşlar merhaba, oyun orijinal Steam'de, dosya doğrulaması yaptım. Grafikler böyle. Sebebi ne olabilir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
YouTube video yüklenmesini bekliyorum, internetim biraz yavaş:)

:D umarım bir gün internet altyapımız diğer ülkeler gibi olur.

Arkadaşlar merhaba, oyun orijinal Steam'de, dosya doğrulaması yaptım. Grafikler böyle. Sebebi ne olabilir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hmm bende bu sorunu yaşamıştım ve çözümü oyunu silip tekrar yüklemekle buldum.

Video yüklendi hocam. Sorun ne olabilir?

Oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyin eğer gene aynı sorunu yaşıyorsanız ekran kartı ayarlarınıza bir göz atın derim. Ben bu sorunu yaşadım zaman silip yükledim ama bende Mafia Definitive Edition dada bu sprun vardı ve onu bir türlü çözemedim.

Oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyin eğer gene aynı sorunu yaşıyorsanız ekran kartı ayarlarınıza bir göz atın derim. Ben bu sorunu yaşadım zaman silip yükledim ama bende Mafia Definitive Edition dada bu sprun vardı ve onu bir türlü çözemedim.

Mafia 1 de sorun yaşamadım. Mafai 2'de sadece böyle. Oyunu silmek dışında başka önerin yok mu?

Hocam Interl Arc ekran kartlarında bunun gibi sorunlar yaşanabiliyor. Linus Tech'te de bu sorunu yaşadıkları bir bölüm vardı. Çözümü anca yeni ekran kartı güncellemeleriyle olacak gidi duruyor. Oyunla alakalı değil yani.

Intel desteğe yazayım o zaman. Detroit Become Human da da sorun vardı düzeltmişlerdi. Belki güncellemeyle bunu da fixlerler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı