Algos1856 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 215 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #1 Mafia 2'de ki şu herifi bir dövemedim gitti. Adamla dövüşürken oyun bozuluyor sanki. Adamın yumruğundan sıyrıldığım anda vurma tuşuna basıyorum. İşe yaramıyor.
Mafia 2'de ki şu herifi bir dövemedim gitti. Adamla dövüşürken oyun bozuluyor sanki. Adamın yumruğundan sıyrıldığım anda vurma tuşuna basıyorum. İşe yaramıyor.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 5 Eylül 2020 #2 Hapishane bölümünde epey adam dövüyoruz. Hangisinden bahsediyorsunuz? Veya tam olarak hangi kısımdan?
Hapishane bölümünde epey adam dövüyoruz. Hangisinden bahsediyorsunuz? Veya tam olarak hangi kısımdan?
Algos1856 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 215 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #3 Sürprizbozan: Spoiler İşte bu. Lintos dedi: Hapishane bölümünde epey adam dövüyoruz. Hangisinden bahsediyorsunuz? Veya tam olarak hangi kısımdan? Genişletmek için tıkla... Oyun bitti fakat bu adamı dövemediğim için oyunu bitirmiş saymıyorum kendimi. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2020
Sürprizbozan: Spoiler İşte bu. Lintos dedi: Hapishane bölümünde epey adam dövüyoruz. Hangisinden bahsediyorsunuz? Veya tam olarak hangi kısımdan? Genişletmek için tıkla... Oyun bitti fakat bu adamı dövemediğim için oyunu bitirmiş saymıyorum kendimi.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 5 Eylül 2020 #4 @Algos1856 Sürprizbozan Hatırladığım kadarıyla o adamı döverek öldüremiyorsunuz zaten. Scriptlenmiş sahne. Vito ne yaparsanız yapın bıçak ile deşecek o arkadaşı. Bu arada attıklarınızı spoiler'a koymanızı öneririm.
@Algos1856 Sürprizbozan Hatırladığım kadarıyla o adamı döverek öldüremiyorsunuz zaten. Scriptlenmiş sahne. Vito ne yaparsanız yapın bıçak ile deşecek o arkadaşı. Bu arada attıklarınızı spoiler'a koymanızı öneririm.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 5 Eylül 2020 #5 Döverek öldürme gibi bir şansınız yok. Oyun o elemanı bıçaklayacak şekilde kodlamış.