Mafia 3 40 liraya alınır mı?

EmirFerhan

Femtopat
Daha fazla  
Epic'te indirimle 40TL'ye düşmüş 350tlm var 150ye AC Valhalla aldım. Zamanında hikayesi ve görevlerinden dolayı yerden yere vurulmuştu. Mafia serisini çok severim alsam mı almasam mı bilemedim. Oynamış olanlar ne der para verilmeyecek kadar kötü mü? Ya da onu alacağına şunu al diyeceğiniz var mı?

Epic'te indirimle 40TL'ye düşmüş 350tlm var 150ye AC Valhalla aldım. Zamanında hikayesi ve görevlerinden dolayı yerden yere vurulmuştu. Mafia serisini çok severim alsam mı almasam mı bilemedim. Oynamış olanlar ne der para verilmeyecek kadar kötü mü? Ya da onu alacağına şunu al diyeceğiniz var mı?

Uncharted al.

300 liraya alınır.

God of War.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-25 133208.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-25 133208.png
    352,5 KB · Görüntüleme: 23
Para verilmeyecek kadar kötü bir oyun değil. Mafia I-II oyunlarının destansılığından kaynaklı insanlar Mafia III'ü kötülüyor. Üstelik bahsettiğiniz miktar günümüz şartlarına göre çok çok düşük. Siz almak istiyorsanız tereddüte düşmenizde hiçbir anlam yok alın gitsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı