GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.015 Makaleler 1 Çözümler 562 19 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar merhabalar. PC özellikleri: GT940MX i5 7200U 3.1GHz 12 GB RAM Mafia 3 Definitive Edition'da optimizasyonu geliştiğini duydum ve 30-40 FPS civarında oynayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2020
Arkadaşlar merhabalar. PC özellikleri: GT940MX i5 7200U 3.1GHz 12 GB RAM Mafia 3 Definitive Edition'da optimizasyonu geliştiğini duydum ve 30-40 FPS civarında oynayabilir miyim?
Çözüm Ali Efe Altıparmak 20 Mayıs 2020 Youtubede bulabilirsin bunun gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video daha yararlı olabilir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GFYT dedi: Arkadaşlar merhabalar. PC özellikleri: GT940MX i5 7200U 3.1GHz 12 GB RAM Mafia 3 Definitive Edition'da optimizasyonu geliştiğini duydum ve 30-40 FPS civarında oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla...
Youtubede bulabilirsin bunun gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video daha yararlı olabilir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GFYT dedi: Arkadaşlar merhabalar. PC özellikleri: GT940MX i5 7200U 3.1GHz 12 GB RAM Mafia 3 Definitive Edition'da optimizasyonu geliştiğini duydum ve 30-40 FPS civarında oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla...
Ali Efe Altıparmak Kilopat Katılım 14 Mart 2018 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #2 Youtubede bulabilirsin bunun gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video daha yararlı olabilir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GFYT dedi: Arkadaşlar merhabalar. PC özellikleri: GT940MX i5 7200U 3.1GHz 12 GB RAM Mafia 3 Definitive Edition'da optimizasyonu geliştiğini duydum ve 30-40 FPS civarında oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi Çözüm
Youtubede bulabilirsin bunun gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video daha yararlı olabilir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GFYT dedi: Arkadaşlar merhabalar. PC özellikleri: GT940MX i5 7200U 3.1GHz 12 GB RAM Mafia 3 Definitive Edition'da optimizasyonu geliştiğini duydum ve 30-40 FPS civarında oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla...
KS KS GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.015 Makaleler 1 Çözümler 562 20 Mayıs 2020 #3 Ali Efe Altıparmak dedi: YouTube'da bulabilirsin bunun gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video daha yararlı olabilir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Definitve Edition'da OPT'ime edildi diyorlar onun için sormuştum. Saolasın. Artı 0 Eksi
Ali Efe Altıparmak dedi: YouTube'da bulabilirsin bunun gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video daha yararlı olabilir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Definitve Edition'da OPT'ime edildi diyorlar onun için sormuştum. Saolasın.