Daryl Grimess Decapat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 189 Yer Türkiye 10 Kasım 2023 #1 İlk iki oyunun çok iyi olduğunu bizzat biliyorum ama 3 almaya değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2023
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 10 Kasım 2023 #2 Değmez, hikaye çöp.
Daryl Grimess Decapat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 189 Yer Türkiye 10 Kasım 2023 #3 Avenged Sevenfold dedi: Değmez, hikaye çöp. Genişletmek için tıkla... Oynayış olarak keyif verir mi ?
Avenged Sevenfold dedi: Değmez, hikaye çöp. Genişletmek için tıkla... Oynayış olarak keyif verir mi ?
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 10 Kasım 2023 #4 @Daryl Grimess, hikaye çöp olunca oyun bana komple keyif vermemişti. Belki tarafsız gözle bakınca keyifli gelebilir bilmiyorum
@Daryl Grimess, hikaye çöp olunca oyun bana komple keyif vermemişti. Belki tarafsız gözle bakınca keyifli gelebilir bilmiyorum
iWaxie Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.052 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #5 Beklentinizi düşük tuttuğunuz taktirde keyif alırsınız elbette, yalnız şunu belirtmeliyim oyunu kendi başına satın almanızı hiç ama hiç önermiyorum(tabii tek çare bu değilse). Mafia Trilogy olarak satın alırsanız parasına kesinlikle değer.
Beklentinizi düşük tuttuğunuz taktirde keyif alırsınız elbette, yalnız şunu belirtmeliyim oyunu kendi başına satın almanızı hiç ama hiç önermiyorum(tabii tek çare bu değilse). Mafia Trilogy olarak satın alırsanız parasına kesinlikle değer.
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #6 İlk 2 saati keyifli sonrasında fazlasıyla tekrara biniyor. Seriye hayranlığın yoksa almasanda olur.