Evet konum başlıktaki gibidir, Mafia 3 de alınır mı? Epic Games'te 200 TL'den 50TL'ye düşmüş, sizce alınır mı?
50 lira artık para değil. Oyunun ne kadar eksik yönleri ve sürekli kendini tekrarlasa da oynanmayacak seviyede değil. Hikayesi iyi, zaten çok aman aman uzun bir oyun da değil. "50 liraya" alınır, oynanır.
Katılmıyorum gerek oyun motoru gerek hikayesiyle kesinlikle oynanmayacak bir oyun Mafia 3.50 lira artık para değil. Oyunun ne kadar eksik yönleri ve sürekli kendini tekrarlasa da oynanmayacak seviyede değil. Hikayesi iyi, zaten çok aman aman uzun bir oyun da değil. "50 liraya" alınır, oynanır.
Katılmıyorum gerek oyun motoru gerek hikayesiyle kesinlikle oynanmayacak bir oyun Mafia 3.
Hocam 50 liraya alternatifi var Mafia 1 ve 2 bunları almayıp Mafia 3'ü almak saçma zaten.
Katılmıyorum gerek oyun motoru gerek hikayesiyle kesinlikle oynanmayacak bir oyun Mafia 3.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.