Hocam, bir de NVIDIA Denetim Masası’ndan manuel olarak yapar mısınız, App'den değil yani.Arkadaşlar, Epic Games üzerinden oynuyorum, oyun ekran kartını kullanmıyor. Windows ayarlarından yüksek performansa aldım, etki etmedi.
NVIDIA App üzerinden deneyemiyorum, oyunu algılamıyor. Kendim eklemeye çalıştım, yine algılamadı.
Hocam, bir de NVIDIA Denetim Masası’ndan manuel olarak yapar mısınız, App'den değil yani.Arkadaşlar, Epic Games üzerinden oynuyorum, oyun ekran kartını kullanmıyor. Windows ayarlarından yüksek performansa aldım, etki etmedi.
NVIDIA App üzerinden deneyemiyorum, oyunu algılamıyor. Kendim eklemeye çalıştım, yine algılamadı.
Hocam, bir de NVIDIA Denetim Masası'ndan manuel olarak yapar mısınız, App'den değil yani.
Denetim Masası'na girdiğinizde sol taraftan 3D ayarlara gidin. Eğer listede oyunu göremezseniz, "ekle" kısmından oyunun .exe dosyasını eklemeniz lazım.
“Tercih edilen grafik işlemciyi seçin” ya da benzeri bir şey yazan yerden "yüksek performasnlı NVIDIA işlemcisini" seçerseniz, sorununuz belki düzelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.