B batusss Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 Oyunlara saygım büyüktür özelliklede böyle büyük oyun serilerine eski oyunları oynardım sabırlı bir oyuncuyumdur Mafia 3'ü seriye olan saygımdan dolayı bitirmek istiyorum sizce bitirmeli miyim veya sabrım tükenir mi çok kötü bir oyun mu?
Oyunlara saygım büyüktür özelliklede böyle büyük oyun serilerine eski oyunları oynardım sabırlı bir oyuncuyumdur Mafia 3'ü seriye olan saygımdan dolayı bitirmek istiyorum sizce bitirmeli miyim veya sabrım tükenir mi çok kötü bir oyun mu?
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.319 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mart 2023 #2 Herkes gömmüş ama ben çok beğendim görevler leş gibi ama sardı beni şahsen.
T Terrlian Decipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 1.352 Çözümler 4 22 Mart 2023 #3 Görevleri tekrar ettiği için sevilmiyor. Onun dışında 10/7lik bir oyun. Bitirilebilir.
B batusss Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #4 anılDLL dedi: Herkes gömmüş ama ben çok beğendim görevler leş gibi ama sardı beni şahsen. Genişletmek için tıkla... Bende severim inşallah 2002 mafiaya bayıldım şimdi mafia2deyim Terrlian dedi: Görevleri tekrar ettiği için sevilmiyor. Onun dışında 10/7lik bir oyun. Bitirilebilir. Genişletmek için tıkla... Sağ ol
anılDLL dedi: Herkes gömmüş ama ben çok beğendim görevler leş gibi ama sardı beni şahsen. Genişletmek için tıkla... Bende severim inşallah 2002 mafiaya bayıldım şimdi mafia2deyim Terrlian dedi: Görevleri tekrar ettiği için sevilmiyor. Onun dışında 10/7lik bir oyun. Bitirilebilir. Genişletmek için tıkla... Sağ ol