anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, bugün Mafia 3 oyununa girerken böyle bir hata almış bulunmaktayım. Yardımcı olur musunuz acaba? Dosya Ekleri 8C642D94-54D4-4980-8293-734640CBE78C.jpeg 101 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2022
Arkadaşlar merhaba, bugün Mafia 3 oyununa girerken böyle bir hata almış bulunmaktayım. Yardımcı olur musunuz acaba?
atar1993 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.464 Makaleler 11 Çözümler 102 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700X İşlemci 32 GB 6000 Mhz Ram 1+1+2 TB PCIe 4.0 SSD Sapphire RX 6900 XT SE Ekran kartı ASUS ROG Strix X670E-A Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 16 Ağustos 2022 #2 anılDLL dedi: Arkadaşlar merhaba, bugün Mafia 3 oyununa girerken böyle bir hata almış bulunmaktayım. Yardımcı olur musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Hangi platform üzerinde oynuyorsunuz? Steam kullanıyorsanız dosya doğrulaması yaptınız mı? Artı 0 Eksi
anılDLL dedi: Arkadaşlar merhaba, bugün Mafia 3 oyununa girerken böyle bir hata almış bulunmaktayım. Yardımcı olur musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Hangi platform üzerinde oynuyorsunuz? Steam kullanıyorsanız dosya doğrulaması yaptınız mı?
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 16 Ağustos 2022 #3 anılDLL dedi: Arkadaşlar merhaba, bugün Mafia 3 oyununa girerken böyle bir hata almış bulunmaktayım. Yardımcı olur musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Bunlar ek DLC gibi duruyor, tahminimce onlar olmadan da ana oyunu oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
anılDLL dedi: Arkadaşlar merhaba, bugün Mafia 3 oyununa girerken böyle bir hata almış bulunmaktayım. Yardımcı olur musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Bunlar ek DLC gibi duruyor, tahminimce onlar olmadan da ana oyunu oynayabilirsiniz.
KS KS anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2022 #4 atar1993 dedi: Hangi platform üzerinde oynuyorsunuz? Steam kullanıyorsanız dosya doğrulaması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Epic Games yaptım hocam. 2K Launcher'e güncelleme geldi onu yaptıktan sonra oldu bu arada. zValiant dedi: Bunlar ek DLC gibi duruyor, tahminimce onlar olmadan da ana oyunu oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Savem gitti baştan başlatıyor, 10 saat yakın oynadım oyunu o yüzden baştan başlamak istemiyorum. Artı 0 Eksi
atar1993 dedi: Hangi platform üzerinde oynuyorsunuz? Steam kullanıyorsanız dosya doğrulaması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Epic Games yaptım hocam. 2K Launcher'e güncelleme geldi onu yaptıktan sonra oldu bu arada. zValiant dedi: Bunlar ek DLC gibi duruyor, tahminimce onlar olmadan da ana oyunu oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Savem gitti baştan başlatıyor, 10 saat yakın oynadım oyunu o yüzden baştan başlamak istemiyorum.