Mafia 3 grafik sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

ahmet canbaz

Centipat
Mafia 3 oynuyorum ama grafikler ve renk doygunluğu olarak kötü geldi. Mafia 2 daha iyi grafik ve renk doygunluğu daha iyiydi. Mafia 3 başka ayarı mı var HD olması için 1080P yüksek ayar açıyorum ama kötü geldi bayağı grafikleri.

Mafia 3 oynuyorum ama grafikler ve renk doygunluğu olarak kötü geldi. Mafia 2 daha iyi grafik ve renk doygunluğu daha iyiydi. Mafia 3 başka ayarı mı var HD olması için 1080P yüksek ayar açıyorum ama kötü geldi bayağı grafikleri.
Grafik olarak sıkıntılı bir oyundu. Sonradan düzeltme güncellemeleri aldı ama hala renk, ışık, kaplama olarak beğenmiyorum ben de. Korsan kullanıyorsanız zaten güncel sürümde değilsinizdir o yüzden korsan için yardımcı olamam ama satın aldıysanız ve güncel sürümdeyseniz elden başka birşey gelmez maalesef. Oyun ilk başta sisteminiz ne kadar iyi olursa olsun 30 fps kilitliydi çok saçma bir şekilde, sonradan güncelleme ile yanlış hatırlamıyorsam 60 fps kilitli oldu (60 fps kilidi var mı tam hatırlamıyorum).

oyun en güncel düzeyde evet ve 30 - 60 fps ve sınırsız var ama hala 60 fps geçmiyor grafik ilkten eskiden korsan oynuyordum o zamanda kötüydü ondan öyle dedim şimdide kötü olunca sıkıntı mı var dedim ama en son güncelleme ile de öyleyse yapacak birşey yok deyip oynayacaz artık ne yapalım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı