JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 17 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar Mafia 3 de farkli sonlar var. Mafia 3 de Vito ila ölecek mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2021
Clurtix Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 544 Çözümler 1 17 Ağustos 2021 #2 Hayır. Vito'yu öldürüp öldürmemek size kalmış.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 17 Ağustos 2021 #3 Ah konuya tıkladım spoiler yedim.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #4 naberinnaberi dedi: Ah konuya tıkladım spoiler yedim. Genişletmek için tıkla... Başlıkta spoiler yazıyor. Umarım ironidir yoksa forumda yazılmayacak şeyler geçiyor aklımdan.
naberinnaberi dedi: Ah konuya tıkladım spoiler yedim. Genişletmek için tıkla... Başlıkta spoiler yazıyor. Umarım ironidir yoksa forumda yazılmayacak şeyler geçiyor aklımdan.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 17 Ağustos 2021 #5 Aeronight dedi: Başlıkta spoiler yazıyor. Umarım ironidir yoksa forumda yazılmayacak şeyler geçiyor aklımdan. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla bastım.
Aeronight dedi: Başlıkta spoiler yazıyor. Umarım ironidir yoksa forumda yazılmayacak şeyler geçiyor aklımdan. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla bastım.
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 17 Ağustos 2021 #6 Clurtix dedi: Hayır. Vito'yu öldürüp öldürmemek size kalmış. Genişletmek için tıkla... Ozaman güzel Birlikte Yoneticem şehri naberinnaberi dedi: Yanlışlıkla bastım. Genişletmek için tıkla... Bu senin açindan kötü olmuş konuştuğumuz konu Oynun son bölümü Konu kilitlensin lütfen. Merak edigim cevabı aldım
Clurtix dedi: Hayır. Vito'yu öldürüp öldürmemek size kalmış. Genişletmek için tıkla... Ozaman güzel Birlikte Yoneticem şehri naberinnaberi dedi: Yanlışlıkla bastım. Genişletmek için tıkla... Bu senin açindan kötü olmuş konuştuğumuz konu Oynun son bölümü Konu kilitlensin lütfen. Merak edigim cevabı aldım
K KİMse kim Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 342 Çözümler 4 Yer Bursa 17 Ağustos 2021 #7 naberinnaberi dedi: Ah konuya tıkladım spoiler yedim. Genişletmek için tıkla... Bende yedim çok da umurumda değil ama nasıl olsa Mafia 3'ü oynamayacağım.
naberinnaberi dedi: Ah konuya tıkladım spoiler yedim. Genişletmek için tıkla... Bende yedim çok da umurumda değil ama nasıl olsa Mafia 3'ü oynamayacağım.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #8 Vito yu öldürürsen ana karakterde patlama sonrası ölüyor.
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 17 Ağustos 2021 #9 MuhammedA dedi: Vito yu öldürürsen ana karakterde patlama sonrası ölüyor. Genişletmek için tıkla... Ben o son bölümü izledim Araba Sanki 2004 oynundaki araba patlıyor gibi patlıyor
MuhammedA dedi: Vito yu öldürürsen ana karakterde patlama sonrası ölüyor. Genişletmek için tıkla... Ben o son bölümü izledim Araba Sanki 2004 oynundaki araba patlıyor gibi patlıyor