Mafia 3 oynamaya değer mi?

Cem Argun

Kilopat
Arkadaşlar sizce Mafia 3'ü oynamalı mıyım? Oyunun 1 ve 2. oyununu bitirmiştim zamanında Mafia 3'ü çok kötülediler görevler sıkıcı oynanış ve akışta sıkıntı var deniyor. Sizce oynamaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görevler birbirinin kopyası aynı şeyleri yapıyorsunuz hep ama "çöp" değil bence. İlk iki oyunu oynadıysanız bunu da oynayın. Beklentiniz yüksek olmasın ama.

Mafia 2'deki aldığın zevki Mafia 3'te almak biraz zor oluyor çünkü önceki oyunun hikayesine göre biraz kötü, fakat kendinizi o zamanda gibi hissedin buna göre oynayın, oyun daha zevkli hale gelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikaye bakımından önceki oyun kadar efsane değil. Ama 2'yi oynamışsınız yani oynanabilir.

Hepinize teşekkür ederim burdan oyna ama fazla beklentiye girme sonucunu çıkardım.Başlıcam hemen azar azar can sıkıntısında oynarım

Hepinize teşekkür ederim burdan oyna ama fazla beklentiye girme sonucunu çıkardım.Başlıcam hemen azar azar can sıkıntısında oynarım

Oynadınız mı nasıldı? Soruyorum, çünkü türkçe yaması da çıkmış, bu benim için önemli bir oynama faktörü oluyor.

Kötü derseniz oynamayacağım.

Oynadınız mı nasıldı? Soruyorum, çünkü türkçe yaması da çıkmış, bu benim için önemli bir oynama faktörü oluyor.

Kötü derseniz oynamayacağım.
Ciddi söylüyorum hikaye anlamında pek bir şey beklemeyin ama sadece o Silah ile vuruş hissi için bile o oyun oynanır temel amaç yan görevler gibi haritadaki bölgeleri ele geçirmek öyle öyle ilerliyorsunuz ben beğendim oyun kıtlığıda var bu ara bence oynayın ne kaybedersiniz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…