Mafia 3 oynamaya değer mi?

Cem Argun

Kilopat
Arkadaşlar sizce Mafia 3'ü oynamalı mıyım? Oyunun 1 ve 2. oyununu bitirmiştim zamanında Mafia 3'ü çok kötülediler görevler sıkıcı oynanış ve akışta sıkıntı var deniyor. Sizce oynamaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev bitirdim ama 650 dolar maddi zarar kaldı. Ne yapacağım? Görev duruyor ama ne yapmam gerektiği yazmıyor, sadece kalan maddi zararı söylüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

En sevdiğim oyun serisidir Mafia onu da mahvettiler oynanmaz hikaye berbat ilk 2 oyunu çöpe atan oyun Mafia 3

Arkadaşlar sizce Mafia 3'ü oynamalı mıyım? Oyunun 1 ve 2. oyununu bitirmiştim zamanında Mafia 3'ü çok kötülediler görevler sıkıcı oynanış ve akışta sıkıntı var deniyor. Sizce oynamaya değer mi?
Görevler zor, oyun ingilizce translate olmadan anlamıyorsun, araba sürmek çok zor. Benim fikirlerim bunlar oyun bedava olsa oynanır da oyun paralı. Oyunu 2 saat oynadım. Sıktı iade ettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı