Mafia 3 oynanır mı?

Yazıcı8

Centipat
Daha fazla  
1 ve 2 bitirmiş olarak 3 oynanır mı? Herkes olumsuz diyor oynayan biri yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık dünya yapılmaya çalışılıp hikayesi batırılan bir seri oyunuydu Mafia 4 oynayın bence Mafia 1'e daha çok benziyor keyif verir.

Gerek yok. Oynanışın çoğunluğu sıkıcı mevzularla uğraşmaktan oluştuğu için oyunun çok bi' albenisi, çekiciliği yok.

1 ve 2'den sonra ve onlara kıyasla hem hikaye hem de oynanış açısından zayıf bi' oyun. Hikayenin arkasına gömüldüğü zımbırtılar ve oyunu baltalayan kötü oynanış döngüsünden kaynaklı.
Çok iyi yaptığı bi' şey varsa o da açık dünya Mafia nasıl yapılmaz, hikaye açık dünyaya nasıl yedirilemez ve oyunun içine edilir onu göstermek.

Ana hikaye yani "şunu yap, bunu yap" kısımlarından sonra gelen patronları devirdiğimiz görevler, ara sahne oyunculukları ve kalitesi, arada bir giren "Lincoln Clay Documentary" kısımları ve de ana görev olmalarının getirdiği kaliteli aksiyonlar açısından iyi aslında.
Hatta oyunculuğu kötü olan, kalitesiz denebilecek bi' ara sahne ya da aksiyonu kötü bi' ana görev yok oyunda (bence).

Ama işte, her yerde dendiği gibi, oyunun asıl/kaliteli kısımlarına gelebilmek için her seferinde ayak işinden hallice yan görev mantığında şeylerle uğraşıyorsunuz. Onların da ilk birkaç seferden sonra bi' eğlencesi - heyecanı kalmıyor.
Çeşitlilik yok, sıkıcı bi' döngü var oyun boyunca: Mekan temizleme, mekana zarar verme ve bir şeyleri patlatma, mekan basıp birilerini öldürmeden ibaret sürekli aynı sığ mevzularla uğraşıyorsunuz.

Nasıl olduysa DLC'leri iyi yapabilmişler ama. En azından "Stones Unturned" ve "Sign of the Times"'ı. "Faster, Baby!"'nin çok bi' olayı yoktu benim için.
İlk ikisi bana ana oyundan daha iyi gelmişti, "vay be" diyip oynarken eğlenmiştim.

Oynamayarak bi' şey kaybetmezsiniz, kısacası. Ben sırf "oynadım" demek ve nasılmış görmek için bütünlemeleri beklerken oynamıştım. Oynamasam da olurmuş, notlar açıklanınca hiç büte kalmamıştım...

Son düzenleme:
Bir yeri bas, adamları öldür, bunu milyon kez yap mantığı olan Mafia serisine hakaret saçma sapan bir oyun. Vito'yu falan merak ediyorsan oynanır sadece, onu da Youtube üzerinden falan izleyebilirsin istersen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı