Mafia 3 oynanmaya değer mi?

Yer
Tottenham
İlk 2 oyunu yıllar yıllar önce oynayıp bitirmiştim. Geçenlerde 2 oyunu da yıllar sonra Definitive Edition hallerini oynayıp bitirdim. Fakat hiçbir zaman Mafia 3'e elim gitmedi. Oyunun ne kadar kötü bir oyun olduğunu birçok kez duydum ve biliyorum da. Ama sırf Mafia 2'nin son sahnesinden dolayı merak ettiğim şey son sahnedeki açıkları Mafia 3 kapatıyor mu? Hikayesi için oynamaya değer mi, yan görev vs. uğraşmak istemiyorum oynarsam trainer ile oynarım.

Vallaha bende çok merak ediyorum oynanır mı diye. Ama oynarsam da satın almam büyük ihtimalle. Sıkılırsam sonra param boşa gidecek. Riskli oyun yani.

Bence kötü bir oyun. İlk başta güzel ilerliyor ama sonra ki yerlerde tekrarını sarıyor.

1 ve 2'yi severek oynamış birisi olarak 3'ü eleştiriler yüzünden oynamadım bir ara yükledim başı hiç sarmadı çok kötüydü baktım vuruş hissi falan da kötü direk iade ettim tavsiye etmem ama 4. oyun gelince oynanır kesinlikle.

Hikayeyi merak ediyorsan YouTube üzerinden falan dinle, oynamaya değmez.

Joe'ya ne olduğunu görüyorsun üçüncü oyunda.

4'ü bende aşırı merak ile bekliyorum hocam, inşallah onu düzgün çıkarırlar.

Hikayeyi merak ediyorsan YouTube üzerinden falan dinle, oynamaya değmez.

Joe'ya ne olduğunu görüyorsun üçüncü oyunda.
En mantıklısı bu hocam bence de. Oynamak ile uğraşamayacağım gibi izleyeceğim, teşekkür ederim.

4'ü bende aşırı merak ile bekliyorum hocam, inşallah onu düzgün çıkarırlar.

En mantıklısı bu hocam bence de. Oynamak ile uğraşamayacağım gibi izleyeceğim, teşekkür ederim.

Umarız sonuç olarak Mafia 1 remake iyiydi ve onu yapanlar bu 4. oyunu yapacak ama aynı zamanda 3. oyunuda yapanlar hangar 13 firması acayip farklı bir şey denemezlerse akar.

en iyisi mafia 2 1 de fena değil ama mafia 3 kötü bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…