erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.468 Çözümler 23 Yer Tottenham 14 Mart 2025 #11 bnearda7 dedi: en iyisi mafia 2 1 de fena değil ama mafia 3 kötü bence Genişletmek için tıkla... Mafia 3 herkesce kötü zaten ama en iyisi tartışılır, bana göre de 2 ama 1 diyene da lafım olmaz hiç.
bnearda7 dedi: en iyisi mafia 2 1 de fena değil ama mafia 3 kötü bence Genişletmek için tıkla... Mafia 3 herkesce kötü zaten ama en iyisi tartışılır, bana göre de 2 ama 1 diyene da lafım olmaz hiç.
bnearda7 Picopat Katılım 12 Mart 2025 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #12 F4IRFLAY dedi: 1.oyun hikaye bakımından daha iyi 2.oyun genel olarak iyi bence. Genişletmek için tıkla... o tabi kişiden kişiye değişir ama mafia 3 ü ben pek begenmedim sadece vito scaletta nın olması iyi
F4IRFLAY dedi: 1.oyun hikaye bakımından daha iyi 2.oyun genel olarak iyi bence. Genişletmek için tıkla... o tabi kişiden kişiye değişir ama mafia 3 ü ben pek begenmedim sadece vito scaletta nın olması iyi